Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:30
Shortlist
arenasport2
Na programu od 04:00
TSC - Kolubara
arenasport3
Na programu od 04:00
Union - Club Brugge
arenasport4
Na programu od 04:00
Marseille - Villarreal
arenasport5
Na programu od 05:00
Don't Look Down
Otvori pretragu
Rukomet
27.04.2021. • 17:51

ŽELIMO POBEDU ZA KRAJ KVALIFIKACIJA: Đerona okupio „orlove“ u Atini

MN Press
Selektor rukometaša pred poslednji okršaj u kvalifikacijama protiv Grčke

Muška rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Atini. Izabranike selektora Tonija Đerone očekuje još jedan okršaj u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine. “Orlovi” su već obezbedili plasman na to takmičenje, ali žele da završe celu priču u pobedničkom stilu. Poslednji rival je Grčka u četvrtak od 14.00.

Iako smo već obezbedili plasman, ovo je veoma važna utakmica za nas. Želimo da nastavimo sa poslom koji smo započeli u prethodnim okupljanjima i utakmicama, kao i da započnemo pripreme za predstojeći veliki događaj sledećeg januara, Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj. Pogledali smo kalendar i znamo da imamo samo četiri i po nedelje ukupno za zajednički rad od ovog trenutka do Evropskog prvenstva. Zato vreme koje provodimo na okupu moramo koristiti najbolje moguće, kako bismo napredovali kao tim - naglasio je selektor Toni Đerona. –

U januarskom duelu, Srbija je u Zrenjaninu ubedljivo savladala Grčku – 31:21.

Što se Grčke tiče, znamo da na domaćem terenu igraju odlično, što su pokazali u nedavnim utakmicama protiv Islanda i Makedonije. Za nas će biti dobro što ćemo imati priliku da ih gledamo danas u utakmici koju igraju sa Francuzima. Znamo da se priželjkuju pobedu, koja bi im obezbedila šansu da se nađu na Evropskom šampionatu. Očekujem čvrst meč, ali siguran sam da da ćemo pokazati dobru igru i ostvariti pobedu – zaključio je Đerona.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci