Vesti iz borilačkih veština

Nastupićemo s jednim od najmlađih timova u Evropi: Dragan Jović ne pravi pritisak pred Evropsko prvenstvo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.04.2024 22:37
Aleksandra Perišić, članica tekvondo reprezentacije Srbije na šampionatu Evrope 2024 MN Press
Aleksandra Perišić, članica tekvondo reprezentacije Srbije na šampionatu Evrope 2024

Tekvondo trener Dragan Jović izjavio je danas da će reprezentacija Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Beogradu nastupiti sa jednim od najmlađih timova u Evropi.

EP u tekvondou će biti održano od devetog do 12. maja u Hali jedan Beogradskog sajma. Na EP će učestvovati ukupno 595 seniora i 167 paratekvondista iz cele Evrope.

U sali tekvondo kluba "Galeb" u Beogradu uspešno su održane pripreme paratekvondo i seniorske reprezentacije za predstojeće EP.

"Na EP ćemo nastupiti sa jednim od najmlađih timova u Evropi, sa prosekom od 20 godina i nemerljivom ambicijom da nastavimo da gradimo nasleđe uspeha koje smo započeli sa Milicom Mandić, Tijanom Bogdanović, Nadicom Božanić… i da budemo vetar u leđa mladoj Aleksandri Perišić, koja će nas predstavljati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu", rekao je Jović.

Jović je trostruki najbolji tekvondo trener sveta i osnivač Tekvondo kluba "Galeb".

"Hvala svim takmičarima, trenerima i saradnicima na predanosti i radu koji su uložili u pripreme. Nastavljamo napred sa ogromnim samopouzdanjem i odlučnošću da ostvarimo svoje ciljeve", dodao je Jović.