Najave i događaji

Kanali TV Arena sport ponovo najgledaniji: Arena Channels Group nastavlja da pomera granice

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2024 17:38
Logo Arena Channels Group ACG
Logo Arena Channels Group

Program koji na svojim kanalima emituje Arena Channels Group prepoznat je kao najkvalitetniji u zemlji zbog čega su kanali naše medijske grupacije prvi po broju gledanosti u 2024. godini kada su kablovski kanali u pitanju, a 173. "večiti derbi" odigran minulog vikenda, je okupirao pažnju najvećeg broja gledalaca u Srbiji.

Sa ponosom ističemo da je duel večitih rivala bio ubedljivo najgledanija emisija na svim stanicama. S prosečnim rejtingom od 7,1 i share-om 30% u ciljnoj grupi M15-54 gledanost derbija bila je veća od svih ostalih emisija. 

Na drugom mestu bila je studijska emisija iza derbija s rejtingom 4,4, dok je treća bila Slagalica s rejtingom 4,2. Slede Zvezde Granda s rejtingom 3,7, pa konferencija za novinare FK Partizan koja je imala rejting isto 3,7, dok je konferencija za novinare FK Crvene zvezde imala rejting 3,1.

I u nedelju su Arenini sadržaji bili u vrhu gledanosti. El Klasiko je bio najgledaniji ikada i u proseku je 12,4% publike gledalo derbi u ciljnoj grupi naše televizije M15-54. U vreme odigravanja ovog derbija Arena Premium 1 bila je najgledanija TV stanica u Srbiji.

Trenutni prosečni aprilski share u ciljnoj grupi M15-54 je najveća mesečna gledanost ikada i iznosi 4,9% za sve Arenine kanale, odnosno 3,5% za najgledaniju TV Arena 1 Premium. Uzimajući u obzir da se šampionati bliže završnicama očekujemo da se ovaj trend održi i da ovog meseca oborimo rekord. 

Hvala vam na poverenju, trudićemo se i da u budućnosti unapređujemo program i budemo još bolji i kvalitetniji