ABA liga

Zvezdaši mogu besplatno na meč sa Megom: Lider ABA lige očekuje veliki odziv "delija"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.04.2024 16:56
Miloš Teodosić i Janis Sferopulos, kapiten i trener KK Crvena zvezda, imaće veliku podršku MN Press
Miloš Teodosić i Janis Sferopulos, kapiten i trener KK Crvena zvezda, imaće veliku podršku

Košarkaši Crvene zvezde, 3. maja u Beogradu, počinju polufinalnu seriju AdmiralBet ABA lige (19.00, TV Arena sport), a zainteresovanim navijačima crveno-belih omogućen je besplatan ulaz u dvoranu "Aleksandar Nikolić".

U klubu sa Malog Kalemegdana očekuju veliki odziv "delija" i maksimalnu podršku Milošu Teodosiću i ostalim pulenima trenera Janisa Sferopulosa u njihovim nastojanjima da iskorače ka samoj završnici regionalnog takmičenja. 

"Za ovaj meč ulaz za sve koji žele da dođu i pruže podršku crveno-belima u ovoj vrlo važnoj utakmici kojom otvaraju samu završnicu doigravanja će biti slobodan! U prodaji će se naći samo određeni kontigent ulaznica pored terena (court seat) i to putem našeg tiketing partera Tickets.rs", navodi se u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli su u četvrtfinalu , s dve pobede, eliminisali Studentski centar Derbi iz Podgorice, a protiv sledećeg rivala pokušaće da se domognu očekivanog finala sa večitim rivalom Partizanom. Pod uslovom da i regionalni prvak opravda ulogu favorita protiv crnogorske Budućnosti. 

Drugi meč Zvezde i Mege zakazan je za 7. maj, a eventualna majstorica predviđena je tri dana kasnije. 

 

Cup tree provided by Sofascore