ABA liga

Sferopulos pun entuzijazma pred Megu: Svi jedva čekaju da počne polufinalna serija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.05.2024 20:40
Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos MN Press
Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Megu u prvom meču polufinalne serije AdmiralBet ABA lige u petak od 19.00 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Trener kluba sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos, najavio je predstojeći meč sa timom Miška Ražnatovića, istakavši da je ekipi prijao odmor koji je dobila. 

"Pre svega smo veoma srećni što se vraćamo utakmicama. Imali smo pauzu od 11 dana i to je sa jedne strane bilo dobro – imali smo vremena da unapredimo neke stvari ofanzivno i defanzivno, a sa druge strane nije lako, jer smo navikli da cele sezone igramo na dva dana. Mislim da svi jedva čekaju da počne polufinalna serija", rekao je Sferopulos, da bi potom naširoko pohvalio rivala:

MN Press

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde

"Igramo protiv tima koji je izuzetno talentovan, veoma su mladi i igraju veoma energično. Znamo se veoma dobro iz ligaškog dela sezone, želimo da igramo našu igru i trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice. Želimo da se borimo za naše ciljeve, a prvi je utakmica protiv Mege u petak".

Istakao je i zdravstveno stanje svoje ekipe, naglašavajući da je su svi u redu, sem od ranije odsutnog Adama Hange. 

"Što se tiče zdravstvenog stanja tima, imali smo neke sitne probleme, ali mislim da su svi spremni za utakmicu, osim Hange, koji zbog preloma ruke odsustvuje", rekao je Sferopulos.

Na kraju, pozvao je navijače da dođu u što većem broju.

"Želeo bih da iskoristim priliku da još jednom pozovem navijače da dođu i podrže nas, jer nam njihova podrška mnogo znači i potrebno nam je da u petak dođu u što većem broju. Kraj je sezone i želimo da ispunimo preostala dva cilja – da osvojimo AdmiralBet ABA ligu i KLS" zaključio je Sferopulos. 

Utakmicu između Crvene zvezde i Mege možete pratiti na kanalu Arena Sport Premium 1.