ABA liga

Sferopulos nakon pobede nad Megom: Postoje razgovori o Topiću, jako je talentovan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.12.2023 21:18
Trener KK Crvena zvezda, Janis Sferopulos ABA liga
Trener KK Crvena zvezda, Janis Sferopulos

Crvena zvezda je savladala Megu (98:88), a trener "crveno-belih" Janis Sferopulos je nakon meča posvetio deo konferencije Nikoli Topiću koji je trenutno na pozajmici u Megi.

Reprezentativac Srbije je utakmicu protiv matičnog kluba završio sa 21 poenom, pet skokova i pet asistencija. Crvena zvezda ima opciju da vrati igrač sa pozajmice.

"Postoji dosta razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Kada sam došao on je već bio u Megi. Igra veoma dobro." kratko se osvrnuo grčki trener na mladog plejmejkera.

 

 

Nakon toga je govorio o utakmici.

"Želim da čestitam svojim igračima na pobedi. Ovo je važna pobeda za nas. Mega je talentovan tim, mladi su i puni entuzijazma. Ako ne dođedte spremni da igrate čvrsto, možete da lako da izgubite. Mislim da smo odigrali dobar deo meča onako kako bismo voleli, osim možda početka prvo i drugog poluvremena. Na kraju smo pokazali karakter. Odigrali smo dobro i u odbrani i u napadu. Nije bilo lako jer smo izašli iz duplog kola Evrolige." izjavio je Sferopulos.

Šabaz Nejpir je propustio meč sa Baskonijom zbog problema sa leđima. Na utakmici sa Megom je bio u protokolu, ali nije ulazio u igru.

"Šabaz je imao spazam. Nisam želeo da rizikujem sa njim večeras. Želimo da ga sačuvamo za naredne utakmice." završio je strateg "crveno-belih".