Vesti iz odbojke

Domaći teren sigurno prednost: Aleksandar Stefanović pred zadnji okršaj Zvezde i Partizana za titulu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.04.2024 12:44
Aleksandar Stefanović, odbojkaš Crvene zvezde, MN Press
Aleksandar Stefanović, odbojkaš Crvene zvezde,

Posle dva meča finalne serije mečeva plej-ofa Superlige Srbije delovalo je da su odbojkaši Crvene zvezde spremni da naprave treći, zadnji korak u borbi za dugo čekani 13. šampionski naslov u klupskoj istoriji, ali je Partizan uzvratio istom merom i nastavio odbranu titule, pa će konačna odluka pasti u majstorici (26. april).

Nakon svega viđenog u prethodna četiri susreta teško da iko može da se opkladi na laganu pobedu jednog tima, a tog stava je i Aleksandar Stefanović sa Zvezdine strane mreže. 

"Biće teško kao i na ove poslednje dve... Partizan se vratio posle 2:0 u seriji za nas. Biće baš, baš teško - potrudićemo se makar u pet setova da pobedimo taj meč i uzmemo titulu", oprezni je optimista srednji bloker crveno-belih. 

Prema njegovim rečima moguće je popraviti šta nije valjalo u izgubljenim utakmicama, kao i unaprediti dobre stvari. 

"Imali smo, ali nismo uspeli da rešimo zbog naših grešaka. Šteta... Neće nas ništa poremetiti, uspećemo da rešimo to analizom, ali i u svojim glavama".

Osvajanje prvog mesta u ligaškom delu prvenstva donelo je Zvezdi prednost domaćeg terena u sutrašnjem susretu. 

"Za prvo mesto i prednost domaćeg terena borimo se cele sezone. Sigurno da će biti prednost", uveren je Aleksandar Stefanović, a vreme će pokazati hoće li sa saborcima umeti da iskoristi vetar u leđa od strane "delija". 

Cup tree provided by Sofascore