NBA

Pobeđivanje je stil života: Nikola Jokić vrlo kratak posle pobede nad Lejkersima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.04.2024 09:59
Nikola Jokić Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey
Nikola Jokić

Srpski košarkaš, Nikola Jokić rekao je posle treće uzastopne pobede nad Los Anđeles Lejkersima, na startu plej-ofa NBA lige, da je pobeđivanje stil života i da ne želi da se vraća na vreme kad je njegov klub gubio utakmice u doigravanju. 

Nije srpski reprezentativac bio preterano pričljiv nakon novog trijumfa svog tima, već je smao ponovio da su pobede nešto na šta su on i njegovi saigrači navikli. 

 

 

"Mislim da sam nekoliko puta rekao, pobeđivanje je stil života za nas. Stvarno je dobro i specijalno kad pobeđuješ na mnogo utakmica. Svi su srećni, svi se uklapaju u sistem. Pobeđivanje je stil života. Bio sam ovde kad smo gubili i ne želim da se vratim na to", izjavio je Jokić posle utakmice na konferenciji za medije.

Jokiću je nedostajala jedna asistencija za "tripl-dabl" u utakmici posle koje Denver vodi 3:0 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije, a centar Nagetsa je meč okončao sa 24 poena, 15 skokova i devet asistencija.

Četvrti meč serije igra se u noći između subote i nedelje, uz prenos na kanalu TV Arena 1 Premium i, ukoliko ponovo pobedi, Denver će se plasirati u polufinale Zapada.