Vesti iz fudbala

Navijači Bajerna protiv uprave: Hoćemo Tuhela, nećemo Rangnika

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.04.2024 12:26
Tomas Tuhel Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader
Tomas Tuhel

Fudbaleri Bajera iz Levekuzena su uspeli ove sezone da prekinu dominaciju Bajerna iz Minhena u nemačkoj Bundesligi, a trener Bavaraca, Toams Tuhel će ostati upamćen kao taj koji je izgubio titulu, zbog čega je i najavio da na leto odlazi iz kluba.

Čelnici kluba sa "Alijanc arene" su se bacili u potragu za njegovim zamenikom, a on je u međuvremenu nastavio da radi i doveo ekipu do polufinala Lige šampiona, gde će se sastati sa Reel Madridom.

Kao prva opcija za njegovu zamenu pojavio se aketuelni selektor Austrije, Ralf Rangnik, koji je čak priznao da je bilo razgovora na tu temu, ali ta ideja s ne sviđa velikom broju navijača Bavaraca.

 

 

Kako prenoae nemački mediji, pristalice kluba iz Minhena su pokrenuli peticiju da Toams Tuhel i dalje ostane na klupi, a za samo nekoliko dana ju je potpisalo više od 10.000 navijača.

"Tuhel se borio sa velikim problemima, imao je povređene igrače, a i medijska slika o klubu nije bila najbolja. Svaka ćast Unaiju Emeriju i Ragniku, ali oni ne mogu da se porede sa Tuhelom", stoji u peticiji navijača koja nosi naziv "Hoćemo Tuhela, ne Ragnika".