Vesti iz fudbala

Jirgen Klop odlučio: Posle Liverpula pauza najmanje godinu dana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.02.2024 13:34
Trener Liverpula Jirgen Klop MN Press
Trener Liverpula Jirgen Klop

Ova vest se neće svideti navijačima u Nemačkoj, a pogotovo onima koji navijaju za minhenski Bajern!

Nemački stručnjak, Jirgen Klop neće ovog leta, nakon što napusti engleski Liverpul, tražiti novi posao već mu je cilj da napravi pauzu od godinu dana.

Ovo je u izjavi za engelske medije rekao njegov zastupnik, Mark Kosicke koji već dugi niz godina sarađuje sa temperamentim stručnjakom.

 

 

"Nakon što završi posao u Liverpulu, Jirgen Klop neće ovog leta preuzeti nijedan klub ili reprezentaciju, barem godinu dana. To se sigurno neće promeniti", rekao je njegov agent, a prenose nemački i engleksi mediji.

Podsećanja radi, odmah nakon što je Klop saopštio da će se na leto povući sa klupe Liverpula počele su spekulacije gde bi mogao da nastavi karijeru.

Prvo se pisalo o tome da će sesti na klupu reprezentacije Nemačke, a nakon što je definitivno postalo jasno da će Tomas Tuhel napusttiti Bajern, počelo je da se spekuliše o Klopovom dolasku u Minhen.

Međutim, izgleda da je rad na "Enfildu" zaista izmorio trofejnog stručnjaka, pa mu je odmor od fudbala i te kako potreban kako bi i u budućnosti bio ran da nastavi sa niskom trofeja.