Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:15
RB Bragantino - Libertad
arenasport2
Na programu od 23:00
Monaco - Saint Etienne
arenasport3
Na programu od 23:30
Napredak - Čukarički
arenasport4
Na programu od 23:00
Fiorentina - Inter
arenasport5
Na programu od 00:00
Down the Barrel
arenasport1x2
Na programu od 23:00
Otvori pretragu
Luka Mitrović u novom dresu
Košarka
15.09.2021. • 11:17

ZVEZDA PREDSTAVILA NOVI DRES: Retro dizajn i nova nijansa crvene

Luka Mitrović u novom dresu
KK Crvena zvezda
Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je dres za novu sezonu

Crvena zvezda čeka početak nove sezone, a u ovoj takmičarskoj godini zaigraće u novom dresu. Kao i što je očekivano dominiraju crveno-bele pruge, a ove godine tu su i retro detalji. 

Na prednjem delu dresa će se nalaziti broj i imena sponzora, a rukavi će biti potpuno beli. Na leđima osim prezimena igrača i dresa stoji nekoliko upečatljivih detalja. 

Pre svega iznad broja stoji srpska zastava, a ispod nje detalj koji oslivana "našu liniju života", poznat navijački detalj najvećih pristalica crveno-belih. 

Ove sezone će treća garnitura dresova opet biti plave boje, ali sa izmenjenim dizajnom u odnosu na prošlu sezonu, dok će šortsevi u svim kombinacijama imati poznate tri šare Adidasa.  

Nikola Kalinić u novom Zvezdinom dresu
Foto: KK Crvena zvezda

Dizajn dresova specijalno za Crvenu zvezdu radio je kreativni tim adidasa iz Nemačke, na čelu sa Bjankom Skeledžić jednom od najuglednijih dizajnerki iz ove oblasti:

"Nijansa koja je upotrebljena za dresove u ovoj sezoni zove se "aktivno crvena", jer smo i na taj način želeli da simbolično prikažemo svu dinamiku, pokrete i trud koji košarkaši Crvene zvezde čine na treninzima i utakmicama, kako bi ostvarivali vrunske rezultate na koje su nas navikli. Upotrebljeni su najkvalitetniji materijali, koji će pomoći igračima da imaju udobnu opremu sa izuzetnim performansama”, rekla je Tatjana Stojković, brend menadžer Adidasa.

Crvenoj zvezdi će pored ove dve garniture biti isporučen i treći komplet sa adidas logom, a originalni dres KK Crvena zvezda vrlo brzo će se naći u prodaji u zvaničnoj prodavnici kluba u hali "Aleksandar Nikolić".

"Zadovoljstvo nam je što je jedan takav brend kao što je adidas partner Crvene zvezde, jer smo se kao klub uvek trudili da igračima i trenerima pružimo najbolje moguće uslove, među kojima je kvalitetna oprema jedan od veoma važnih detalja". rekao je Filip Sunturlić, direktor kluba sa Malog Kalemegdana.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci