Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:00
NBA Daily
arenasport2
Na programu od 12:00
Sheffield - Arsenal
arenasport3
Na programu od 12:00
Arsenal 360
arenasport4
Na programu od 12:00
Partizan - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 12:00
The Price of Gold
Otvori pretragu
Nenad Lalatović
Fudbal
01.03.2021. • 10:19

VOŠA KAŽNJAVA TRENERA: "Nije nam ideja raskid ugovora"

Nenad Lalatović
MN Press
Predsednik kluba je komentarisao aktuelnosti u Novom Sadu

Fudbaleri Vojvodine pripremaju se za derbi meč 25. kola Superlige protiv Partizana, ali u Novom Sadu je ovih dana bilo burno i zbog situacije na relaciji trener-klub.

Vojvodina je prošle sedmice najavila da će pokrenuti disciplinski postupak protiv Nenada Lalatovića, a predsednik kluba sada kaže da u tome ne vidi ništa strašno!

Lalatović je nedavno komentarisao suđenje i rekao da bi Vojvodina imala četiri boda više da ih sudije nisu oštetile.

Tada su iz kluba rekli da se ograđuju od Lalatovićevih reči, što se odnosilo i na neke ranije izjave trenera Novosađana, a sada je o svemu ponovo govorio Dragoljub Samardžić.

Predsednik Vojvodine je za "Danas" otkrio više o odluci kluba.

"Niko sa strane nam ništa nije tražio ili sugerisao, niti je ovaj potez usmeren protiv Nenada lično, jer i dalje imamo visoko mišljenje o njegovom radu u Vojvodini... Samo smo imali pravo i obavezu da reagujemo na Lalatovićevo ponovno iskakanje iz sistema. Nije mu ovo prvi put da izlazi izvan ingerencija šefa stručnog štaba", rekao je Samardžić i potom nastavio:

"Prejake su reči disciplinovanje i ućutkivanje u vašem pitanju, pre bih rekao da želimo da ga na drugačiji način podsetimo na pravila ponašanja, jer svi pređašnji razgovori nisu urodili plodom. Mogu da mu budem otac po godinama, pa volim roditeljski da ga zagrlim i ukažem mu na neke stvari, on obeća da neće više, kao na poslednjim zimskim pripremama, a onda mu se desi onakav istup u medijima."

Samardžić se dotakao i priča da bi Vojvodina možda na ovakav način želela da se "reši" Lalatovića pre isteka njegovog ugovora 31. maja.

"Nije nam ideja da prečicom dođemo do raskida ugovora, ako je to neko mislio. Ovo je isključivo stvar poštovanja klupske discipline!", poručio je predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci