Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 08:30
Fabio Capello
arenasport2
Na programu od 07:30
Lazio - Fiorentina
arenasport3
Na programu od 08:30
Kiel - Flensburg
arenasport4
Na programu od 07:45
Best of 2016/17
arenasport5
Na programu od 08:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
05.04.2020. - 10:39

Kobi Brajant u Kući slavnih...

Jed Jacobsohn/Getty Images North America
Istovremeno i lepa i tužna vest.

"Ovo je možda i najbolja 'klasa' koja je primljena u Kuću slavnih", stoji na početku teksta koji je američki "NBC" objavio ovog popodneva i verovatno su u pravu.

Javnost je ovog popodneva obaveštena da su izabrani legendarni košarkaši Kobi Brajant, Tim Dankan i Kevin Garnet, kao i još Tamika Kečings, Rudi Tomjanović, Kim Malki, Barbara Stivens, Edi Saton i nekadašnji operativac FIBA Patrik Bauman.

Ovo je istovremeno lepa i tužna vest...

"Crna Mamba" nije dočekao da za života bude primljen u Kuću slavnih "Nejsmit Memorijal", pošto je u tragičnoj helikopterskoj nesreći u januaru poginuo zajedno sa kćerkom i još sedam osoba.

Kobi je naravno potpuno zasluženo dobio ovo laskavo priznanje pošto je petostruki šampion NBA lige, dva puta je bio i MVP, finala, a četvrti je najbolji strelac takmičenja svih vremena. Sjajnu biografiju ima i Tim Dankan, takođe petostruki NBA šampion, koji je jedini košarkaš u istoriji koji ima više od 1.000 pobeda sa jednim timom (San Antonio).

Kevin Garnet takođe ima bogat "CV" pošto je bio NBA šampion sa Bostonom, dok je takođe bio i najbolji defanzivni igrač godine.

Majstori!
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci