Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:00
LA Dodgers - Tampa Bay
arenasport2
Na programu od 02:00
BEST OF
arenasport3
Na programu od 02:30
Pregled
arenasport4
Na programu od 02:30
Sporting Greats
arenasport5
Na programu od 02:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Vaterpolo
24.08.2020. - 11:59

KONAČNO! Zakazana vanredna sednica skupštine VK Partizan

MONDO/Goran Sivački
Da li će stvari početi da se rešavaju?

Da li je ponovo na vidiku kraj agonije vaterpolo kluba Partizan? Podela na sadašnju upravu sa jedne, trenere, igrače, roditelje, ali i staru upravu sa druge strane paralisala je najveći srpski klub, koji je već ionako u problemima.

Vanredna sednica skupštine trebalo je da se održi krajem juna, ali je otkazana zbog epidemiološke situacije. Treneri i igrači su se preselili na SC Košutnjak, a sadašnja uprava je za trenera vratila Igora Milanovića.

Sada ponovo postoji mogućnost da se stvari razjasne, jer je ta dugoočekivana sednica zakazana za 30. avgust u podne u svečanoj sali JSD Partizan, na stadionu u Humskoj.

"Na Skupštini bi trebalo da budu realizovane promene koje su inicirali bivši i sadašnji igrači VK Partizan i većina članova Skupštine, a koje podrazumevaju momentalne ostavke svih ljudi na rukovodećim funkcijama u klubu na čelu sa Tatjanom Rakas. Podršku promenama pružili su i Udruženje igrača i trenera VK Partizan, prvi tim, kao i roditelji dece koja treniraju u VK Partizan", piše u saopštenju dostavljenom medijima.

Ostaje nam da vidimo da li će problemi početi da se rešavaju.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci