Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Živko Gocić
Vaterpolo
17.01.2023. • 16:30

BIĆE OVO TEŽAK TURNIR: Živko Gocić pred iskušenja u Šapcu

Živko Gocić
(MN Press)
Treći ovosezonski turnir se igra od 18. do 21. janura uz prenos na TV Arena sport

Vaterpolisti Novog Beograda će od 19. do 21. januara učestvovati na trećem ovosezonskom turniru regionalne Premijer lige u Šapcu (TV Arena sport).

Novobeograđani će u tri dana odigrati tri utakmice, a za rivale će imati Partizan, Radnički iz Kragujevca  i Crvenu zvezdu.

Ekipa trenera Živka Gocića je neporažena u regionalnom takmičenju ove sezone i sa Kragujevčanima, koji takođe imaju maksimalan učinak, deli prvo mesto sa po 15 bodova.

Strateg Novobeograđana je na konferenciji za medije pred odlazak u Šabac konstatovao da njegov tim očekuje veoma zahtevan turnir i to sa više aspekata.

"Imali smo nesvakidašnji period oko nove godine, jer je veliki broj naših igrača bio odsutan zbog obaveza sa reprezentacijama, ali prethodne dane smo iskoristili da sve to nadoknadimo. Imamo određenih kadrovskih problema i videćemo kako će se i koliko sve to odraziti na sastav ekipe. U svakom slučaju to ne želimo da koristimo kao alibi, spremni smo na pravi način fizički i u svakom drugom smislu, pružićemo naš maksimum i pokušaćemo da nastavimo sezonu u pobedničkom ritmu. Biće veoma naporno, protivnici su sve bolji od boljeg, ali potrudićemo se da na pravi način odgovorimo svim izazovima”, rekao je Gocić i dodatak se prve utakmice protiv Partizana:

"Njihove dobre partije su za mnoge iznenađenje, ali ne i za mene. Kao tim izgledaju mnogo bolje i kompaktnije nego prošle se sezone, kada su na papiru, po imenima imali zvučniji sastav. Partizan je mlada ekipa, puna elana koja igra u strahovitom plivačkom ritmu. Naš glavni zadatak biće da upravo agresivnošću odgovorimo na taj njihov ritam. Svako opuštanje bi moglo da nas uvede u problem, zato moramo da budemo izuzetno fokusirani".

Poslednje vesti

Poslednji video snimci