Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Sajam sporta
Ostali sportovi
23.09.2022. • 12:35

TRODNEVNA FEŠTA NA ADI CIGANLIJI: Otvoren 11. Međunarodni sajam sporta

Sajam sporta
(MN Press)
Manifestacija će trajati od petka do nedelje

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić zvanično je danas otvorio 11. Međunarodni sajam sporta, koji pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, tradicionalno organizuje Sportski savez Srbije.

Ovogodišnji Sajam sporta, održava se na Adi Ciganliji pod sloganom "Snovi pobednika" i biće otvoren za sve posetioce do nedelje, 25. septembra.

"Dobro došli na mesto okupljanja malih i velikih šampiona, na kome smo u protekloj deceniji svi zajedno slavili uspehe naših vrhunskih sportista, ali se i radovali prvim koracima naših budućih šampiona. Srpski sport beleži istorijske uspehe, a naši sportisti obaraju rekorde na sportskim terenima i borilištima širom Evrope i sveta", rekao je u svom obraćanju Udovičić i dodao:

"Želim vam da budete sve bolji, da napredujete svakoga dana i da još mnogo puta donesete osmehe, slavlje i ponos celoj našoj Srbiji. Nema zaustavljanja, nastavljamo da pomeramo granice i da zajedno kao tim obaramo nove rekorde na svim poljima. Nastavićemo da vas pratimo i budemo vam oslonac na putu ka ostvarenju svih vaših snova, jer ostvarenje vaših snova je naš san.", poručio je Udovičić.

Okupljenima se potom obratio predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

"Poučeni lepim iskustvom organizacije Sajma sporta na Adi Ciganliji od prošle godine, na isti korak smo se odlučili i ovoga puta, na taj način obogatili smo sajamsku ponudu, omogućili predstavljanje više sportskih disciplina, omogućili organizaciju većeg broja sportskih takmičenja, jer verujemo da ćemo na taj način približiti sport posetiocima sajma i omogućiti im da sanjaju snove pobednika", rekaoj e Štefanek.

Podsetimo, Sajam sporta trajaće od petka do nedelje, a očekuje sa da će ga posetiti oko 10 hiljada ljudi.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci