Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:45
Arena sport
arenasport2
Na programu od 18:30
Cibona - Crvena zvezda
arenasport3
Na programu od 18:00
Srbija - Slovenija
arenasport4
Na programu od 18:45
Epizoda 03
arenasport5
Na programu od 18:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
21.02.2020. - 10:35

Teodosić NEĆE igrati za Srbiju, zbog 200.000 evra!

MN Press
Velika svota novca bila je nepremostiv problem na relaciji Košarkaški savez Srbije - osiguravajuća kuća - Virtus.

Srbija će definitivno krenuti ka Eurobasketu BEZ Miloša Teodosića.

Dugogodišnji kapiten reprezentacije preskočio je uspešno gostovanje Finskoj, a neće se odazvati Igoru Kokoškovu ni za drugi meč februarskog ciklusa, protiv Gruzije u hali "Pionir" u nedelju.

Razlog za to je 200.000 evra!
 

To je iznos koji su osiguravajuće kuće zahtevale od Košarkaškog saveza Srbije da bi Teo bio među "orlovima" ovog februara.

I to je razlog zbog kojeg će Teodosić ostati u Virtusu i pripremati se za nastavak sezone sa saigračima u ekipi Aleksandra Saše Đorđevića...

Pročitajte saopštenje Košarkaškog saveza Srbije o ovoj situaciji, za koju je predsednik KSS Predrag Danilović na okupljanju "orlova" otvoreno rekao da postoji problem.

"Miloš Teodosić neće zaigrati za reprezentaciju Srbije u februarskom FIBA prozoru. Kapiten „Orlova“ je bio na spisku selektora Kokoškova i trebalo je da se priključi ekipi za meč protiv Gruzije, koji je na programu u nedelju 23. februara od 17.00 časova u Beogradu. Ipak, usled problema nastalog zbog velikog iznosa koji je bilo potrebno bespovratno uplatiti na ime osiguranja, Teodosić ovog puta neće biti u sastavu".

"Zbog visine ugovora koji Miloš Teodosić ima sa klubom, kao i zbog povreda koje je imao u prethodnom periodu, osiguravajuće kuće su odredile iznos od 200.000 evra koji je bilo potrebno uplatiti bespovratno kako bi iskusni plejmejker bio u prilici da zaigra za nacionalni tim", poruka je iz "Kuće košarke" u Sazonovoj ulici u Beogradu.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci