Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Partizan - Crvena zvezda
arenasport2
Na programu od 13:30
Milan - Juventus
arenasport3
Na programu od 15:20
Barcelona - PSG
arenasport4
Na programu od 13:45
Barcelona - Baskonia
arenasport5
Na programu od 15:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
14.11.2019. - 10:46

Partizan pozvao i Zvezdu i zvešdaše na derbi: "Tako radi evropski šampion!"

MN Press
Crno-beli će u nedelju otvoriti kapije Štark arene i za navijače i predstavnike najvećeg rivala.

Posle više od 10 godina organizacije derbija samo pred domaćim navijačima, KK Partizan menja tu praksu!

Prethodnih godina, navijači dva tima pojavljivali su se kao gosti jer su međusobno razmenjivali ulaznice. Na predstojećem, nedeljnom derbiju, to neće biti slučaj, jer je klub iz Humske obezbedio kontinent od hiljadu karata i za gostujuće pristalice, dok je predstavnicima kluba obezbedio mesto u loži.

Crno-beli su tu odluku potvrdili na svom zvaničnom sajtu, saopštenjem koje prenosimo u celosti:

"KK Partizan NIS kao domaćin predstojeće derbi utakmice 7. Kola ABA j.t.d. lige, (Nedelja, 17.11. od 20 časova) apeluje na sve učesnike, na i oko parketa, da ne dozvole bilo kakve incidente. Po prvi put smo organizatori derbija u Areni, a kao avangarda i najveći brend srpske košarke, godinama najgledajni klub ABA lige, u prilici smo da prelaskom u najveću dvoranu u regionu, omogućimo većem broju naših navijača iz Srbije i okruženja, delom i Crvene zvezde, da prisustvuju utakmici, što pre nije bio izvodljivo iz bezbednosnih razloga".

"Najvatrenije pristalice dva kluba, razmenjivali su dugo međusobno ulaznice sa rivalima, a uvažavajući i njihove stavove, za derbi sa obe navijačke strane, opredelili smo se da za navijače Crvene zvezde, pustimo u prodaju kontigent od 1.000 ulaznica, za sektor na istočnoj strani nivoa 400, po ceni od 700 dinara.

Prodaja ovih ulaznica, odvijaće se preko KK Crvena Zvezda MTS. Kao domaćin derbija, Partizan NIS neće nikoga uslovljavati neunošenjem obeležja kluba, kao što su naši navijači bili uslovljavani u prethodnom periodu. Vlasnici sezonskih ulaznica za utakmice KK Partizan NIS, ostaće na svojim mestima na nivou 200, dok će se u slobodnoj prodaji naći određeni kontigent karata za preostala mesta u najvećoj dvorani na Balkanu, čiji će kapacitet u skladu sa bezbednosnim procedurama biti umanjen za određeni broj mesta.

U maniru pravih srpskih domaćina, ali i poslovno i marketinški orjentisanih, društveno odgovornih ljudi, u obavezi smo da nastavimo put velikana koji su vodili naš najtrofejniji klub, od Kićanovića, preko Divca i Danilovića, do Pekovića, Berića i mnogih drugih.

KK Partizan NIS je ugostio mnoge klubove i njihove čelnike, pa tako upućuje i poziv rukovodstvu Crvene zvezde MTS i stavlja joj na raspolaganje jedan VIP boks kod sektora za njene pristalice, dajući na taj način primer kako jedini evropski šampion iz Srbije, klub sa najviše međunarodnih, regionalnih i nacionalnih trofeja, četiri F4 Evrolige, dočekuje svoje rivale.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci