Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Crvena zvezda - Voždovac
arenasport2
Na programu od 06:00
Monaco - Rennes
arenasport3
Na programu od 06:00
Shortlist, ep. 73
arenasport4
Na programu od 06:00
Finalni turnir, Beograd
arenasport5
Na programu od 06:00
Kenny
arenasport1x2
Na programu od 06:00
arenasport6
Na programu od 06:00
Atletico - Liverpool
arenasport7
Na programu od 06:00
Olympiacos - Atalanta
arenasport8
Na programu od 06:00
Chicago - Boston
arenapremium1
Na programu od 06:00
Arsenal - Leicester
arenapremium2
Na programu od 06:00
Monza - Torino
arenapremium3
Na programu od 06:00
Teme do Arene
Otvori pretragu
Dušan Đorđević
Fudbal
03.08.2022. • 20:05

NAPREDAK PODRŽAVA ĐORĐEVIĆA: Nije problem otići, želim da se borim

Dušan Đorđević
(MN Press)
Šef struke Napretka dobio podršku uprave posle slabog starta

Nema rezova u Kruševcu, uprava veruje u tim i trenera. Napredak je doživeo više igrački nego rezultatski debakl pod Bagdalom od Javora (2:4), pa se posle samo jednog osvojenog boda u prva četiri kola Mozzart bet Superlige u prostorijama kluba pravila analiza učinjenog.

Uprava kluba veruje u trenera Dušana Đorđevića a to je na pres konferenciji istakla generalni sekretar kluba Valentina Vasić.

"Reakcija rukovodstva kluba, posle lošeg rezultata, ali pre svega igre protiv Javora, je da jednoglasno staje uz stručni štab. Svi verujemo u kvalitet trenera, ali i igrača koje je šef izabrao. Verujemo u to da će igrači koji su došli i koji tek treba da dođu, da vrate pobedničku energiju i da ćemo ispuniti ciljeve koje smo postavili. Napredak nije klub koji će na prvoj prepreci odustati od ljudi koje je sam izabrao. Naravno da su navijači bili nezadovoljni izdanjem iz subote, ali kao što su bili uz nas u mnogo težim situacijama, zamolila bih ih da sada još jače zbijemo redove i pružimo ohrabrenje timu", rekla je Valetina Vasić.

Šef struke Dušan Đorđević je ponovio da za njegovu ekipu radi vreme.

"Podrška kluba svakako prija, a ja sam svestan da se radi o ozbiljnim ljudima u Napretku. Posle utakmice sam se obratio igračima da nije problem otići, jer to je bio gest odgovornosti. Svakako, uvek želim da se borim. Igrači su takođe svesni svoje krivice. Ako je već bilo tako kako jeste, sad treba da radimo još jače. Ja sam insistirao na dovođenju svih fudbalera ovog leta. Jedino moje opravdanje za, moram reći, sramotno izdanje protiv Javora jeste vreme. Još nisam uklopio tim po mojim zamislima. Morao sam da mešam karte. Naš najgori meč je došao onda kada je bilo najpotrebnije. Ličili smo na tim u tri utakmice, a onda se na prethodnoj raspali. Taj trenutak nas je zaboleo mnogo, sada moramo da menjamo kompletnu sliku o nama. Imamo vremena da se za to spremimo i mislim da tek sada imamo ozbiljan sastav i da ćemo to učiniti", istakao je Dušan Đorđević na vanrednoj konferenciji u klubu.

Napredak će imati dodatnih sedam dana da se što bolje pripreme i uigraju jer im je odložen duel sa Partizanom koji je bio zakazan za nedelju.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci