Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:00
Santos
arenasport2
Na programu od 07:30
Milan - Napoli
arenasport3
Na programu od 08:30
Kiel - Lemgo
arenasport4
Na programu od 07:45
Best of 2016/17
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
02.12.2019. - 10:22

Lazar Pavlović - momak o kojem će se tek pričati: Pobede su lek za sve

MONDO/Stefan Stojanović
Upoznali smo ga u Nišu za vreme polufinala Kupa, sada igra prvu sezonu u Partizanu i sve češće dobija priliku kod trenera Sava Miloševića.

Lazar Pavlović bio je svedok jedne od najdramatičnijih završnica u Partizanovoj skorijoj istoriji. Mladi fudbaler "parnog valjka" rasplet trilera u Hagu pratio je sa klupe za rezervne igrače.

Iako je mislio da će to biti prelepo veče, na kraju se nije radovao.

Njegovi drugari i saigrači ispustili su 2:0 i tako upropastili sve dobro što su na terenu gradili skoro 90 minuta. Ali, takav je fudbal, svestan je toga i Pavlović.

"Jako je bitno sto smo pobedili u Šapcu posle one utakmice u Hagu", počeo je vezni fudbaler Partizana, koga je trener Savo Milošević prvi put ubacio u vatru u revanšu polufinala Kupa Srbije prošle sezone u Nišu.

"Sad nam je liga ostala i moramo svaku utakmicu da uđemo sto posto i da pobeđujem. Verujte mi, mnogo je teže kad gledate onako sa klupe, imali smo dobro igru... Ali, to se desava u fudbalu, pad koncentracije i gotovo", nije imao snage više da priča o Alkmaru.

Milošević mu sve češće pruža priliku.

"Da, dobijam sve češće prilike i jako sam zadovoljan, ovo mi je prva sezona i bitno mi je da ulazim i da sazrevam u seniorskom fudbalu. Za sada sve ide kako treba, zadovoljan sam", podvukao je Lazar Pavlović, koji je 2. novembra napunio 18 godina.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci