Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
Ženska strana medalje
arenasport2
Na programu od 06:00
Poljska - Nemačka
arenasport3
Na programu od 06:00
Kamnik - Conegliano
arenasport4
Na programu od 06:00
Real Betis - Real Sociedad
arenasport5
Na programu od 06:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Lalatović
Fudbal
30.11.2020. • 19:30

LALATOVIĆ SE BORI ZA IGRAČE: Duguju im se plate i premije

Lalatović
MN Press
Trener Novosađana ne odustaje

Bura u FK Vojvodina i dalje traje!

Posle još jedne utakmice i još jedne pobede (protiv Radničkog u Nišu), trener Novosađana Nenad Lalatović izašao je pred novinare i poslao nekoliko oštrih poruka rukovodstvu.

Kao i u prethodnim obraćanjima, on je tražio da novčani dug prema njegovim igračima bude izmiren, s tim da je ovog puta govorio i o zaposlenima u klubu, ukazavši da i njima kasne plate.

- Ponosan sam na svoje igrače. U teškoj smo situaciji kao klub. Pogledajte našu ložu, bilo je samo troje ljudi,  dozvoljeno je deset. Tražim podršku. Ako već dugujete plate i premije za osvajanje Kupa i izlazak u Evropu, dajte nam makar podršku. Pozivam ljude koji vode Vojvodinu da dođu na naše utakmice i makar bodre ove momke. Ja ću ovo pričati na svakoj konferenciji, sve dok moji igrači ne dobiju novac koji su zaradili. Igrači su mi razočarani. Pozivam Grad Novi Sad da se uključi -lala rekao je Lalatović.

Temperamentni trener je poslao jasnu poruku nadležnima u klubu - sedite i dogovorite se!

- Radovali su se kada smo osvojili Kup, a sada nigde nema nikoga. Pozivam ih da pokažu kako se voli Vojvodina. U klubu postoji jedno 100 ljudi koji ne primaju plate već dva meseca. Mi smo izginuli za ovaj klub i ovi momci nisu zaslužili takav odnos. Sedite ljudi, dogovorite se i izvucite ovaj klub. Ugledajte se na Mađare i pogledajte kako oni rade. Uradite nešto i dajte mojim igračima ono što im pripada. Ja ću se do kraja boriti za njih.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci