Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Ilić u dresu repreznetacije Srbije
Fudbal
18.01.2023. • 09:53

ILIĆ JOŠ NEDOSTIŽAN: Verona odbila prvu ponudu Torina

Ilić u dresu repreznetacije Srbije
(MN Press)
Davide Vanjati vratio se iz Milana neobavljena posla

Torino je veoma zainteresovan za Ivana Ilića, ali današnji susret direktora "granate" Davidea Vanjatija i predstavnika Verone u Milanu nije doneo očekivan rezultat. Klub iz "grada ljubavi" nije prihvatio 18 miliona evra za srpskog reprezentativca i Isaka Hiena i traži više novca.

Verona smatra da Ilić vredi 20 miliona evra i taj stav su obrazložili činjenicom da mora da plati Mančester sitiju još 4,8 miliona evra za igrača jer englski klub ima 25 procenata od dalje prodaje. Uz to, Ilić, koji je plaćen 10,5 miliona evra, ima ugovor sa Veronom do juna 2026. godine i već se odavno nalazi u notesima nekih jačih klubova Serije A poput Napolija i Lacija.

Kako prenose italinanski mediji, Torino ne odustaje, Vanjati će imati još jedan interni sastanak sa gazdom Kairom i onda će napraviti još jedan sastanak sa Veronom u nadi da će postići dogovor oko transfera Ilića.

Srpski reprezentativac nema ništa protiv da se pridruži u torinu saigračiuma iz selekcije Srbije Vanji Milinkoviću Saviću, Saši Lukiću i Nemanji Radonjiću, ali u ovom času nož i pogaša su u rukama Verone koja se bori za goli život u Seriji A.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci