Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Mark Nobl
Fudbal
22.09.2022. • 13:25

NOBL SE VRAĆA KUĆI: Postaje direktor Vest Hema

Mark Nobl
Guliver image / Zac Goodwin
Legendarni fudbaler "čekićara" dobio novu ulogu

Bivši kapiten Vest st Hema Mark Nobl nedavno je završio profesionalnu karijeru, ali niti klub iz Londona može bez njega, niti on može bez "čekičara, pa je zato odlučeno da bude imenovan za novog sportskog direktora.

On će na tu funkciju zvanično stupiti 2. januara naredne godine i biće zadužen za dovođenje igrača u ekipu iz istočnog dela Londona za koju je nastupao 550 puta.

"Presrećan sam što se vraćam u klub koji smatram za svoju dugu kuću. Cem život sam u Vest Hemu, počeo sam u Akademiji, onda sam 18 godina branio boje kluba. Hvala svima na ukazanom poverenju i daću sve od sebe da se odužim na najbolji moguči način", rekao je Nobl za klupski sajt.

Legendarni fudbaler Vest Hema je otkrio da ovo nije nikakvo iznenađenje, budući da se poslednjih nekoliko godina spremao za preuzimanje funkcije sportskog direktora.

"Funkcija sportskog direktora je veoma odgovorna, ali mislim da mogu da ispunim zahtevima koji see od mene traže. Poslednjih godina sam učio, pokušavao da shvatim šta se to dešava 'iza scene' i mislim da sam naučio mnogo toga, ali znam da je preda mnom novi period usavršavanja. Želim da pomognem klubu i uradiću sve da u tome uspem", poručio je Nobl.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci