Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Lyon - PSG
arenasport2
Na programu od 06:00
Genk - Shakhtar Donetsk
arenasport3
Na programu od 06:30
Celje - Barcelona
arenasport4
Na programu od 06:00
Panevežys - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 07:30
When garden was eden
Otvori pretragu
Fudbal
21.07.2021. • 10:34

OPŠTI HAOS: Policija bacIla suzavac u svlačionicu Boke

YouTube/Printscreen/ beIN SPORTS USA
Ogroman skandal u južnoameričkom fudbalu

Boka juniors je ispala iz Kopa Libertadores, a posle eliminacije od strane Atletiko Mineira nastao je pravi haos! Tokom i posle meča u Belo Horizonteu dešavale su se haotične scene, da bi brazilska policija na kraju probala da upadne u svlačionicu Boke!

Posle 0:0 u prvom meču i drugi se završio bez golova, a jedan pogodak Boke poništen je od strane sudija. Nezadovoljni suđenjem na meču i ponašanjem protivničkih igrača fudbaleri Boke su probali da uđu u svlačionicu protivnika kako bi se obračunali!

I u prvom meču je VAR poništio gol Boke, a u oba slučaja Argentinci su smatrali da su im poništeni regularni golovi. Na kraju je Atletiko Mineiro prošao na penale, a i tokom meča su igrači Boke bili nervozni. Kada im je gol poništen nasrnuli su na sudije!

Na kraju je policija suzavcem napala fudbalere argentinskog velikana, a na ulazu u svlačinicu Boke desila se ogromna gužva u kojoj su fudbaleri besni bacali stvari na policiju. 

"Bez sumnje da su sudije uticale na ishod, to je svako video. Postigli smo regularan gol i zaslužili smo da dobijemo i prvi meč. Ovo boli, osećamo se loše, fudbalska federacija Južne Amerike mora da pogleda ovo suđenje", rekao je vezista Boke Dijego Gonzales. 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci