Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Lyon - PSG
arenasport2
Na programu od 06:00
Genk - Shakhtar Donetsk
arenasport3
Na programu od 06:30
Celje - Barcelona
arenasport4
Na programu od 06:00
Panevežys - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 06:00
Kenny
Otvori pretragu
Veselin Vujović
Rukomet
26.04.2021. • 14:34

RUKOMETNA BOMBA: Veselin Vujović preuzima velikana!?

Veselin Vujović
MONDO/Vedran Ševčuk
Po treći put će raditi na istom mestu

Bez obzira da li će Banjalučani osvojiti šampionsku titulu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ili ne, Veselin Vujović će napustiti klub i preuzeti po treći put u karijeri šampiona Severne Makedonije i nekadašnjeg dvostrukog prvaka Evrope.

Srpski trener će, bez obzira na ishod prvenstvene trke promeniti sredinu, saznaju iz banjalučke redakcije MONDA!

Sve je počelo izjavom predsednika Vardara Mihajla Mihajlovskiog, koji je lokalnim medijima nagovestio Vujin povratak.

"Što se tiče Vujovića, mi smo dobri prijatelji, s vremena na vreme se čujemo, savetujemo, razmenjujemo mišljenja, nedavno smo se i videli. Neupitno je da Vuja voli Vardar i razgovaraću s njim i videti gde se možemo naći u toj saradnji", rekao je prvi čovek skopskog kluba.

Razumljivo, izjava je podgejala spekulacije o Vujovićevom odlasku sa klupe crveno-plavih.

Iz nekoliko različitih izvora, našem portalu je potvrđeno da Vujović sigurno napušta Borac m:tel, čak i ako uspe da osvoji titulu što znači da neće produžiti petomesečni ugovor, koji je potpisao po dolasku u "Velikana iz Gospodske".

S tim u korelaciji je i Vujovićem plan da u Skoplje povede i mladog rukometaša Izviđača Milana Kosa, koji je ponikao u Kozari Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice, a u "skaute" je došao 2018. godine kao šesnaestogodišnjak.

Međutim, trener ekipe iz Ljubuškog Toni Čolina demantovao je da će Kos napustiti ekipu na kraju sezone, rekavši da "prvi put čuje" za tako nešto i da bi on sigurno znao da je to istina. Ipak, da tamo "gde ima dima, ima i vatre", indirektno je potvrdio Nešo Zovak, član Nazdornog odbora ljubuškog kluba, ali i možda nehotice otkrio drugu važnu informaciju.

"Mi smo pre šest meseci obnovili ugovor sa Kosom, pa sada ima važeći na 3+1 godinu, on je projekat kluba i prerano je pričati o njegovom odlasku. To je stav ljubuškog kluba, a moguće je da se dogodi neka 'luda cifra', ali iskreno ne verujem u to. Vuja je nešto zvao, kontaktirao za Kosa, kažu mi da on preuzima Vardar, da je 99 posto sve dogovoreno", rekao je Zovak i dodao da je malo "izleteo" s tom informacijom.

Na pitanje, da li je moguće da je to ustvari pokušaj destabilizacije rivala iz Banjaluke u trci za titulom, iskreno se nasmejao.

''Dobra vam je ta. Ma ne, ništa se nikad nije moglo sakriti, a kamoli danas. Ja mislim da je to gotova stvar, 99 posto'', podvukao je čelnik "skauta".

Vujović je podsetimo u dva navrata vodio dvostrukog evropskog prvaka, prvi put u periodu od 2006-09, a drugi od 2011. do 2013. godine.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci