Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Spars - Lovćen
arenasport2
Na programu od 17:00
Igokea - Krka
arenasport4
Na programu od 16:15
PAOK - Larisa
Otvori pretragu
veslanje
Ostali sportovi
12.01.2021. • 09:31

PREMINUO BIVŠI VESLAČ ZVEZDE: Korona odnela još jednu žrtvu

veslanje
Facebook/Serbian Rowing Lovers
Bio je osvajač brojnih medalja, a potom ostvaren u biznisu. Za sobom je ostavio malu decu.

Bivši veslač Crvene zvezde Nikola Jovanović preminuo je drugog dana Božića od posledica koronavirusa, saopšteno je na Fejsbuk stranici posvećenoj ljubiteljima veslačkog sporta.

- U petak 08.01. od posledica korona virusa preminuo je Nikola M. Jovanović, bivši veslač Crvene Zvezde i zaljubljenik i prijatelj veslačkog sporta - , navedeno je.

Kao veslač, Nikola je osvajač brojnih medalja u mlađim kategorijama gde se pre svega isticao u disciplini skif. Sportski duh i beskompromisnu posvećenost radu Nikola je uspešno preneo i na druge oblasti života.

- Završio je Pravni fakultet, Univerziteta u Beogradu, a kao direktor Confida Consultinga u poslu je bio prepoznat kao vrstan stručnjak u oblasti poreskog savetovanja. Bio je predavač na Mokrogorskoj školi menadžmenta gde je nesebično delio svoja znanja sa drugima. Iznad svega, Nikola je bio posvećen otac supruzi Aleksandri, dvogodišnjem sinu Dejanu i jednogodišnjoj Nikolini. Na veliku žalost Nikola neće upoznati svoje treće, još uvek nerođeno dete. Hvala ti na svemu Nikola! -, objavljeno je uz tužnu poruku da je sahrana zakazana za utorak na Novom Bežanijskom groblju.

 

Kurir)

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci