Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 20:45
Lazio - Bologna
arenasport2
Na programu od 21:00
PSG - Dijon
arenasport3
Na programu od 20:45
Joventut Badalona - TD Systems Baskonia
arenasport4
Na programu od 22:00
Atlanta United - D.C. United
arenasport5
Na programu od 22:00
RB Bragantino - Goiás
Otvori pretragu
Fudbal
25.09.2020. - 07:37

KONAČNO NAJAVLJEN FOOTBALL MANAGER 2021: Nove opcije, niža cena i datum dolaska na PC i konzole (FOTO, VIDEO)

Arena sport
Konačno najavljen Football Manager 21, ali vredelo je čekati ga!

Iako smo navikli da nova sezona Football Manager i bude najavljena i počne ranije ovogodišnje izdanje kasni i više nije ni bitno zašto je to tako.

Jednostavno, sad uživamo u zvaničnoj najavi, za koju je izdavač (SEGA) ranije i objavio zajedno sa razvojnim timom (Sports Interactive) da će FM21 da kasni.

Pre svega, Football Manager 2021 izlazi za dva meseca, odnosno 24. novembra za PC, Apple računare, preko Steam i EPIC Store platforme. Ono što je posebno važno istaći jeste da će cena igre biti 55 evra, ali da će svi, koji je naruče unapred dobiti 10 procenata popusta, pa će je platiti 50 evra. Osim toga svi ti kupci dobiće i igru dve nedelje pre svih, kao bonus za kupovinu unapred.

Football Manager 2021 pojaviće se nakon desetak godina na Xbox Series X, Xbox Series S i Xbox One konzolama, a vraćaju se i Football Manager Touch i Football Manager Mobile igre za Android, iOS i Twitch.

Sports Interactive ne otkriva mnogo toga o igri, osim da FM21 donosi svež i nov pristup menadžerisanju kroz igru u realnom vremenu, koja igraču nudi više alata za postizanje ciljeva, merenja i druge akcije. Ovog puta naglasak je na samom menadžeru tj. igraču više, nego ikad pre, kaže izdavač.

Više detalja o gejmpleju i drugim karakteristikama igre biće otkriveno početkom oktobra i to na društvenim mrežama Football Manager igre.

Da li ćete igrati novi FM21?

 

 
 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci