Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 16:00
MULTIPRENOS
arenasport2
Na programu od 15:00
Genoa - Crotone
arenasport3
Na programu od 15:00
Montpellier - Angers
arenasport4
Na programu od 14:30
IGOR/IVAN
arenasport5
Na programu od 15:30
Skendija - Akademija Pandev
Otvori pretragu
Fudbal
12.02.2020. - 10:24

Izgleda da Poketino (još) nema posao!

MN Press

Mauricio Poketino od 19. novembra ne stoji kraj aut linije u Premijer ligi.

Nepuna tri meseca od otkaza koji je dobio u Totenhemu, kako bi ustupio mesto Žozeu Murinju, Argentinac se pojavio u podkastu "In The Pink" autorke Natali Pinkam i rekao da jedva čeka dan kada će se vratiti u Premijer ligu.

Pretpostavljamo da bi to moglo da zanima vlasnike nekih premijerligaških klubova, pre svega Mančester junajteda, posle vesti o tome da je "Poch" već postao trener Bajerna za sezonu 2020/21.

Iz njegovog odgovora na pitanje novinarke mreže "Sky Sports" o planovima za budućnost i eventualnom povratku na Ostrvo, gde je godinu dana radio u Sautemptonu i još pet i po u Totenhemu, može se naslutiti da 47-godišnjak iz Marfija nije povukao sledeći potez i potpisao naredni ugovor.

"Da budem iskren, voleo bih da se vratim u Premijer ligu", rekao je Poketino.

"To će biti komplikovano, jasno mi je, ali u ovom trenutku najbolje za mene je da budem strpljiv i sačekam. Ovo je trenutak za oporavak, za razmišljanje o sebi, za pripremu za ono što dolazi, jer je u fudbalu sve moguće i morate biti spremni".

Dodao je…

"Ja jesam spreman i čekam novi izazov. Imam neki utisak da će sledeći biti fantastičan".

Na pitanje o tome gde je bio od 19. novembra do…

"Bio sam u Argentini. I Kataru. I Španiji...", nabrajao je.

"I imao sam Hesusa, koji pomalo prati vesti, pa mi je prenosio tračeve", rekao je sa osmehom, pomenuvši dugogodišnjeg asistenta Hesusa Pereza, koji će očigledno dobiti posao istog dana kada je Poketino.

"Svako ko ulazi u ovaj posao mora da prihvati da će tračeva biti stalno. Mi se ponašamo prirodno... Narodu su potrebni ljudi koji reaguju prirodno, iskreno. Normalni ljudi. Ne kažem da nas to čini posebnim u bilo kakvom smislu, ali nismo glumci i nećemo uraditi ništa od onoga u šta verujemo", govorio je o sebi i najbližim saradnicima.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci