Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 15:00
Pregled sezone
arenasport3
Na programu od 14:00
Buducnost - Partizan NIS, The Best of Partizan NIS
arenasport4
Na programu od 14:30
Francuska - Danska, The Best Of
arenasport5
Na programu od 14:30
It's Time
Otvori pretragu
Fudbal
17.05.2022. • 15:42

"BOMBA" ILI ŠPEKULACIJA: Mesi kupuje 35 odsto Inter Majamija i stiže 2023?

Profimedia
Argentinac se navodno sve dogovorio sa Dejvidom Bekamom

Inter Majami i Lionel Mesi - epizoda broj tri! Prema tvrdnjama južnoameričke televizije "Direkt", Lionel Mesi je veoma blizu konačnog dogovora sa otkupi 35 odsto akcija MLS ligaša od Dejvida Bekama i Horhea Masa i da od leta 2023. godine ponese dres ovog kluba na dve godine!

Kako prenose svetski mediji, Mas i Bekam već više od godinu dana žele da vide Argentinca u Majamiju, a najnovija ideja da on postane suvlasnik kluba i u Interu završi igračku karijeru dobra je za obe strane.

Prema navodima "Direkta", načelni dogovor dve strane je postignut, a onaj završni koji bi trebalo da se pretgvori u ugovor obaviće se u avgustu.

Mesi se pre desetak godina zaljubio u Majami gde je u aprilu 2021. kupio i u ekskluzivnom delu grada pored mora na "Sani Ajs biču" i ceo jedan sprat za 7,3 miliona dolara u pametnoj zgradi "Majami skajlajn" koji je dizajnirao "Porše". Luksuzni dom ima četiri spavaće sobe, četiri kupatila, bazen, spa, bioskop, igraonicu i vinski podrum sa 1.000 flaša vina.

Nekoliko meseci kasnije bila objavljena vest da je Mesi stavio apartman na prodaju, ali se radilo o drugoj nekretnini koju poseduje u istoj zgradi.

Videćemo da li je vest "Direkta" bila ekskluziva ili samo još jedan u nizu špekulacija o Argentincu.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci