Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Milwaukee - Atlanta
arenasport2
Na programu od 18:00
Bodo/Glimt-Molde
arenasport3
Na programu od 17:00
Četvrtfinalni mečevi
arenasport4
Na programu od 17:00
Krupa - Velež
arenasport5
Na programu od 18:00
Unmatched
Otvori pretragu
Vaterpolo
06.06.2021. • 12:39

SAVIĆ U TOKIO VODI NAJJAČI TIM: Poznat je širi spisak "delfina"

MN Press
U najjačem sastavu putuju u Japan

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio širi spisak igrača koji će konkurisati za odlazak na Olimpijske igre.

Mi smo počeli još sredinom maja i polako su nam se, po utvrđenom planu i dogovoru, priključivali igrači koji su posle završenih nacionalnih prvenstava imali nekoliko dana odmora. Imamo na raspolaganju veći broj grača, želimo da i mlađi, talentovani igrači ponovo osete našu atmosferu i da u radu sa starijim, iskusnijim igračima napreduju – kaže Dejan Savić.

Srbija se trenutno priprema u Kragujevcu gde će biti 26 igrača, a od 14. juna u Beogradu priključiće se petorica igrača koji su igrali na F8 u Beogradu.

Na pripremama su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Sava Ranđelović, Stefan Mitrović, Viktor Rašović, Petar Velkić, Nemanja Vico, Gavril Subotić, Vuk Milojević, Marko Radović, Đorđe Vučinić, Filip Filipović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nikola Dedović, Gojko Pijetlović, Miloš Ćuk, Dimitrije Rističević, Vasilije Martinović,Strahinja Rašović, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Marko Radulović i Stefan Branković.

U Beogradu će se priključiti: Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Đorđe Lazić, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci