Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Spars - Lovćen
arenasport2
Na programu od 17:00
Igokea - Krka
arenasport4
Na programu od 16:15
PAOK - Larisa
Otvori pretragu
SP Rukomet
Rukomet
14.01.2021. • 09:45

TOTALNI HAOS NA SP U EGIPTU: Ovo je divlji zapad!

SP Rukomet
Arena sport
Uslovi u Egiptu su katastrofalni!

Jedan od najboljih rukometaša sveta Sander Sagosen ogorčen je zbog uslova na Svetskom prvenstvu u rukometu koje se odigrava u Egiptu. 

Sagosen je toliko besan da je organizaciju nazvao "tragikomičnom" i "parodijom". 

"Ovo je tragikomično, parodija, da se otvoreno izrazim. Sve dosad je delovalo kao velika šala. Ovakvi uslovi su neodrživi. Juče smo se šokirali kad smo stigli. Danas je još gore. Uspeli smo da održimo trening na komadiću trave, odigrali smo malo fudbala i radili vežbe snage. Rekao sam to i onima koji mogu nešto da učine, želim svu svoju energiju da usmerim na ono zbog čega sam došao - da igram najbolji mogući rukomet", započeo je.

Norveški rukometaš je izuzetno razočaran "mehurom" koji je napravljen u Egiptu i plaši se da ne dođe do zaražavanja velikog broja igrača.

"Ne znam možemo li ovo nazvati "mehurom".. Ljudi dolaze i odlaze bez maski i zaštite, svi jedemo zajedno. Od svega što nam je obećano, ništa nije pod kontrolom. Uopšte nismo sigurni. Ovo je divlji zapad. Možemo samo da se pomolimo da se ne zarazimo. Opravdano se postavlja pitanje može li se uopšte održati turnir", iskren je Sagosen. 

Podsetimo, Srbija nije dobila šansu da zaigra na Svetskom prvenstvu, a samo dva gola u meču sa Crnom Gorom su mogla da nas plasiraju na SP. 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci