Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 10:00
Pregled 14. kola
arenasport2
Na programu od 10:00
Real Madrid - Valencia
arenasport3
Na programu od 10:30
Barcelona - Nantes
arenasport4
Na programu od 10:00
Bačka - Crvena zvezda
arenasport5
Na programu od 10:30
9,79
Otvori pretragu
Arena
Ostali sportovi
26.05.2021. • 15:28

NEZAPAMĆENA DOMINACIJA ARENE SPORT: Najveća ikad zabeležena gledanost među kablovskim programima!

Arena
Arena sport
Sezona u velikoj većini fudbalskih liga je završena, ali sezona dominacije televizije Arena Sport kada je gledanost u pitanju tek se zahuktava i ne nazire joj se kraj.

Nezapamćena gledanost ostvarena je i juče tokom finalne utakmice Kupa Srbije. Zabeležen je apsolutni rekord među svim kablovskim kanalima od kada se sprovode piplmetarska merenja gledanosti.

Neverovatno zvuči da je za vreme susreta "večitih" rivala ukupan share Arene Sport iznosio 17,2 posto, dok je među muškom populacijom od 15 do 54 godine on iznosio fantastičnih 29,1 procenata.

Podizanje produkcijskih standarda rezultiralo je odličnim rejtinzima sportskih kanala Arena Channels Group, ali i podizanjem ugleda i statusa kod gledalaca.
Potvrdila se kao ispravna poslovna politika Arene da je ekskluzivnost jedini put ka prestižnim rezultatima.

Takođe, pre i posle finala Kupa u kojem su se sastali Crvena zvezda i Partizan tradicionalno je emitovan studijski program kojim je Arena Sport ponovo zadala domaći zadatak i održala lekciju konkurenciji.

U ukupnoj gledanosti tokom utorka, 25. maja televizija Arena sport koja posluje u sastavu Telekoma Srbija, zauzela je visoko četvrto mesto uključujući i konkurente sa nacionalnom frekvencijom. Međutim, ako uzmemo u obzir period od 19 do 22 sata na televizijskom nebu najsjajnija zvezda bila je Arena, zabeleživši rekordnu, nikad zabeleženu gledanost kada su kablovski emiteri u pitanju.

Dnevni prosek od 5,5% predstavlja ubedljivo najveću gledanost Arene od kada se meri gledanost!

Večeras je finale Lige Evrope, u subotu finale Lige šampiona. Mačesterski klubovi su favoriti u oba meča za osvajanje trofeja protiv Viljareala odnosno Čelzija, ali iznenađenja su uvek moguća. Izuzev kada je u pitanju gledanost, odnosno liderska pozicija među sportskim televizijama.

Ne zaustavljamo se, idemo dalje, zahvaljujući vetru u leđa koji nam daju naši gledaoci dajemo sve od sebe i sigurni smo da nas čeka još mnogo pobeda i priznanja.
 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci