Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:30
Slavica Borovčanin
arenasport2
Na programu od 16:00
HAMIDREZA - SAVELEV
arenasport3
Na programu od 17:30
Epizoda 14
arenasport4
Na programu od 17:30
Epizoda 10
arenasport5
Na programu od 17:30
of Big Air
Otvori pretragu
Ostali sportovi
26.06.2020. - 09:48

Dirljivo pismo Olge Danilović Novaku Đokoviću!

MONDO/Stefan Stojanović
Mlada teniserka javno pruža podršku najboljem reketu sveta!

Olga Danilović, koja je učestvovala na Adrija turu Novaka Đokovića, ali nije pozitivna na koronavirus, poslala je pismo podrške svom prijatelju i najboljem teniseru sveta, koji je ovih dana na udaru pojedinih medija i kolega. 

Olgino pismo prenosimo u celosti. 

"Dragi Nole, 

Pre svega tebi, članovima tvoje porodice, tvog tima, Grigoru, Borni i svima koji biju bitku sa kovidom-19 želim brz oporavak.

Želim da ti se zahvalim na pozivu da učestvujem u humanitarnom projektu Adria Tour i ukazanom poverenju da moje prisustvo i igra mogu da doprinesu veličini događaja i krajnjem cilju, a to je bilo prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe.

Na kraju nije ispalo onako kako smo svi želeli, ali takođe znam da smo se svi trudili da se pridržavamo propisanih mera. Već je rečeno, ali ponoviću, svaki gledalac je na ulazu dobijao masku i uputstva i mogao je da dezinfikuje ruke na svakom koraku. Zato je ružno prebacivati odgovornost na jednu osobu, svako je imao izbor da upotrebi tu masku ili čak i da ne dođe na turnir ako ne želi!

Zbog toga smo svi odgovorni, baš kao što je i ceo svet odgovoran za širenje pandemije.

Bila sam svedok koliko se, pre svih, ti nisi štedeo da svakom klincu podeliš osmeh i po koju lepu reč i da si imao strpljenja za svakoga.

Ja sam možda prošla bolje zato što nije svaki gledalac poželeo da me dotakne kao božanstvo, da me ponešto upita ili pročita šta mi je posvetio. Ti si imao poštovanja za svakoga ko ti se obratio.

Grigor je u Beogradu zaista toplo dočekan i on je to uzvratio svojom neposrednošću i iskreno se nadam da će mu uskoro biti bolje. A Borna je u Zadru bio pravi domaćin svima nama baš kao i teniski savez Hrvatske i ostali igrači i svima želim da se zahvalim na tome.

Svi učesnici, članovi organizacije i gledaoci su prepoznali veličinu i dobrodušnost tvoje ideje da kroz ono što najbolje radimo, a to je da igramo tenis, pomognemo onima kojima je to potrebno.

Mi, kao profesionalni sportisti, navikli smo da poznajemo protivnika sa druge strane mreže, da znamo koja mu je taktika i da se sportski nadmećemo. Navikli smo na fer-plej, a ovaj podmukli protivnik zaustavio je zivot cele planete, a samim tim i učinio da mnogo većem broju ljudi potrebna pomoć.

Zbog toga želim da ponovim da mi je bila čast sto si me pozvao i verovao da zajedno možemo da pomognemo ljudima koji su ugroženi.

Posle ovoga neke stvari neće biti iste, pre svega, veruj mi, spisak pravih prijatelja.

U nadi da ću uskoro imati priliku da delim teren sa tobom, najboljim na svetu, želim ti brzi oporavak", napisala je teniserka i potpisala se sa "tvoja prijateljica Olga".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci