Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
odbojkasice Srbije
Odbojka
14.09.2022. • 09:22

PORAZ OD TURSKE: Odbojkašice odigrale sa mnogo oscilacija

odbojkasice Srbije
Naredni meč na turniru u Napulju je sutra protiv Italije (20h)

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, poražena je od Turske u drugom meč turnira u Napulju u okviru priprema za Svetsko prvenstvo (23. septembar - 15. oktobar) - 1:3.

Meč u dvorani "Pala Vezuvio" trajao je 119 minuta, najveća borba viđena jeu četvtom setu, a po setovima je bilo 22:25, 22:25, 25:23 i 25:27.

"Naravno da je uvek bolje kad se pobedi, ali ovo je pripremna utakmica i nama rezultat nije bio u prvom planu. Trudili smo se da šansu damo svim devojkama, rotirali smo mnogo i mislim da smo u određenim trenucima meča igrali zaista dobro", rekao je selektor Danijele Santareli za sajt Odbojkaškog saveza Srbije i nastavio:

"Počeli smo veoma loše, ali smo se vratili u igru, igračice koje su ulazile sa klupe su pokazale da može na njih da se računa za predstojeće Svetsko prvenstvo i ja sam zadovoljan. Imali smo u četvrtom setu 24:22, na kraju smo izgubili, ali smo naučili da kad igramo protiv ovako kvalitetnog tima moramo da budemo maksimalno koncentrisani".

Odbojkašice Srbije naredni meč na turniru u Italiji, gde nakon dva odigrana meča imaju polovičan uspeh i osvojena tri boda, igraju sutra (20h) protiv selekcije Italije

Poslednje vesti

Poslednji video snimci