Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 08:00
Marseille - Monaco
arenasport2
Na programu od 08:00
Denver - Phoenix
arenasport3
Na programu od 09:00
PSG - Aalborg
arenasport4
Na programu od 09:30
Ženska strana medalje - Tijana Milutinović
arenasport5
Na programu od 09:00
Elway to Marino
Otvori pretragu
Obradović
Košarka
10.06.2021. • 21:56

ŽELJKO O PARTIZANU: Nismo pregovarali, odluka o novom klubu za dvadesetak dana

Obradović
MN Press
Glasine su se pojavile pre nekoliko nedelja

Trofejni trener Željko Obradović mogao bi da bude šef stručnog štaba Partizana u narednoj sezoni. Pregovori još nisu počeli, jer Željko trenutno razmišlja o narednim koracima u karijeri, ali to je jedna od opcija!

Sve će se znati vrlo brzo, a rođeni Čačanin koji je trenersku karijeru počeo na klupi crno-belih ne isključuje tu opciju.

Obradović bi mogao da se vrati u klub koji voli i sa kojim je živeo najlepše trenutke karijere!

''Pojavile su se informacije, pričao sam sa klubovima... Partizan je klub koji volim, gde sam počeo, tu sam proveo najlepše godine. Stekao sam mnogobrojne prijatelje. Rekao sam da ću odluku o tome gde ću nastaviti da radim doneti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo. Ljudi će uvek pričati'', rekao je Željko Obradović.

Dogovori za narednu sezonu će još malo sačekati...

''Ni sa kim nisam vodio nikakve pregovore. Imam čoveka koji mi vodi pregovore, on donese informaciju o klubu, i ja posle toga sednem sa ljudima. Sve ćemo znati za dvadesetak dana'', dodao je trofejni trener.

Glasine o Željku Obradoviću i Partizanu pojavile su se još pre nekoliko nedelja, a u početku je delovalo nerealno da najtrofejniji trener u istoriji Evrolige preuzme crno-bele. Jedno vreme se pričalo čak i o NBA ligi. Sudeći po njegovim rečima, postoji šansa za povratak u Beograd...

Poslednje vesti

Poslednji video snimci