Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Radonjić
Košarka
30.06.2022. • 10:42

SAD NEMA NIKAKVE DILEME: Dejan Radonjić je novi trener Panatinaikosa

Radonjić
MN Press
Ugovor je potpisan na dve sezone

Dosadašnji trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, promovisan je u Atini kao novi šef stručnog štaba Panatinaikosa.

Vest koja je prethodnih dana punila stranice sportskih medija u Evropi danas je dobili i zvaničnu potrvdu, budući da je grčki klub saopštio da je saradnja postignuta na dve godine.

"Veoma sam počastvovan što sam postao deo poridice Panatinaikosa, koja je jedna od najznačajnijih u Evropi. Hvala lljudima u klubu koji su verovali u mene i podržali me što mi veoma znači. Pred nama je mnogo posla, ali verujem da zajedno možemo mnogo toga", rekao je Radonjić.

Crnogorski stručnjak je na stolu imao i otvorenu ponudu Crven zvezde da nastavi rad u redovima srpskog šampiona, ali sada je sasvim jasno da od toga neće biti ništa i da će crveno-beli morati da se okrenu drugim opcijama.

Posle zvanične objave Panatinaikosa da je potpisao dvogodišnji ugovor sa Dejanom Radonjićem zahvalila mu se i Crvena zvezda.

"Dejan Radonjić je tokom dva mandata na klupi Crvene zvezde (2013-2017, 2020-2022) pet puta sa klubom osvajao ABA ligu, pet puta titulu u Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća. Crvenu zvezdu je vodio kao prvi trener u zvaničnim mečevima na 453 utakmice, po čemu je uz osvojene trofeje, apsolutni rekorder kluba među trenerima. Zvezda se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dejanu Radonjiću na svemu što smo zajedno učinili tokom prethodnih godina, želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu", navodi se na klupskom sajtu.

Zahvalnica Radonjiću
Foto: KK Crvena zvezda

Poslednje vesti

Poslednji video snimci