Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
PArtizan
Košarka
22.11.2022. • 18:10

PARTIZAN BEZ PODRŠKE NAVIJAČA U ŠPANIJI? Barselona "zatvorila vrata" Grobarima

PArtizan
(MN Press)
U dvorani ne postoji dovoljno razmaka između domaćih i gostujućih navijača

Prema navodima domaćih medija, Barselona je otkazala ulaznice navijačima Partizana, koji su došli večeras u Španiju da isprate duel Katalonaca i srpskog kluba.

Barselona se navodno pozvala na španski Zakon o sportu i deo koji se odnosi na bezbednost, odnosno da na tribinama mora da postoji dovoljan razmak između domaće i gostujuće publike.

Za to vreme, veliki broj srpskih navijača ostao je ispred hale u Barseloni, koja je navodno ponudila da vrati novac simpatizerima Partizana.

U međuvremenu, oglasili su se i crno-beli, koji su istakli da se predsednik kluba Ostoja Mijailović zvanično obratio prvom čoveku Barselone Đoanu Laporti za pomoć.

"Predsednik Mijailović zvanično se obratio predsedniku Barselone Žoanu Laporti sa zahtevom za rešenje nastalog problema sa otkazanim ulaznicama navijača koji su u svom aranžmanu došli na meč. Očekujemo odgovor uskoro", navodi se u saopštenju Partizana.

Utakmica je na programu u 20:45, a uoči ovog duela Partizan je na osmom mestu tabele sa učinkom 4-4, dok je Barselona peta sa skorom 5-3.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci