Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:30
Magazin
arenasport2
Na programu od 17:30
Pregled 14. kolo
arenasport3
Na programu od 17:30
Finale
arenasport4
Na programu od 17:00
Best of
arenasport5
Na programu od 17:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
13.03.2020. - 09:43

Rudi se oglasio posle svoje gluposti: Izvinite, bio sam nepromišljen!

Guliver, Jonathan Daniel/Getty Images North America
Rudi se izvinjava, mnogo se izvinjava

NBA liga je suspendovana do daljnjeg, a nekako je "maskota" te odluke postao nepažljivi Rudi Gober, koji je u ponedeljak pipao telefone i mikrofone novinara podsmevajući se virusu korona.

Naravno, sve bi posle dobilo i komičnu notu, da nije u pitanju smrtonosni virus, kada je otkriveno da je Gober pozitivan na virus. On je poslat u karantin, nedugo potom je potvrđeno i da je njegov saigrač iz Jute Donovan Mičel takođe pozitivan.

Francuski centar se danas oglasio na društvenim mrežama i izvinio za svoje nepromišljeno ponašanje.

"Prvo i najvažnije je da hoću da se javno izvinim svim ljudima koje sam možda ugrozio. U to vreme nisam imao predstavu da sam uopšte zaražen. Bio sam nesmotren i nema opravdanja za to. Nadam se da će moja priča poslužiti kao upozorenje i da će navesti sve da dožive ovo ozbiljno. Uradiću sve što mogu koristeći svoje iskustvo da bih edukovao druge i sprečio širenje ovog virusa", napisao je Gober.

On je navijačima i svima poručio da se dobro oseća i da će se potpuno oporaviti.

"Ja sam pod sjajnom brigom i potpuno ću se oporaviti. Hvala vam svima još jednom na svoj vašoj podršci. Ohrabrujem sve da preduzmu sve korake da bi ostali bezbedni i zdravi. Ljubav", napisao je Gober.

Ne zna se kada će se NBA liga nastaviti i da li će se uopšte nastaviti, ali se zna da će pretrpeti velike finansijske gubitke zbog toga.

Što je ipak manje važno od zdravlja.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci