Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Partizan - Crvena zvezda
arenasport2
Na programu od 15:30
Epizoda 03
arenasport3
Na programu od 15:20
Barcelona - PSG
arenasport4
Na programu od 15:30
Fiorentina - Cagliari
arenasport5
Na programu od 15:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
18.11.2019. - 10:17

Igor Kokoškov za MONDO: Čekam dozvolu Kingsa!

Guliver/Getty images/Christian Petersen
Da li će Igor Kokoškov postati novi selektor Srbije? Verovatno...

Ovu informaciju kasno sinoć objavio je "Sportklub", ubrzo su se uključile i kolege iz Sjedinjenih Američkih Država, čak je i Marko Gudurić kazao da ima saznanja da će pomoćni trener Kingsa biti naslednk Saše Đorđevića, ali informacije uvek treba proveriti "na izvoru".

 

 

MONDO je kontaktirao Igora Kokoškova posle pobede Sakramenta protiv Bostona i dobio kratak odgovor o onome o čemu Srbija "bruji" i čeka zvaničnu potvrdu.

"Neko je neodgovorno pustio u medije. Nije ništa još zvanično. Čekam dozvolu Kingsa. Znaću više do kraja nedelje...", kazao je kratko Kokoškov koji se od odlaska Đorđevića sa klupe "orlova" nameće kao jedno od dva moguća rešenja za selektora.

Predrag Danilović, prvi čovek srpske košarke, prethodno je takođe rekao da će se do kraja tekuće nedelje znati ko je novi selektor Srbije, a svi su izgledi da će to biti stručnjak iz Banatskog Brestovca.

Podsetimo, Srbija prve naredne mečeve igra u februaru u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i za sada nije sigurno da će Kokoškov, ako postane selektor, biti na klupi "orlova" za te mečeve, dok bi imao dozvolu Kingsa da to bude na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Kokoškov je prethodno vodio reprezentacije Gruzije i Slovenije, dok je samostalno radio u Sansima.
 

 

 

 

 

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci