Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 03:00
Mobil auto
arenasport2
Na programu od 03:15
Magazin
arenasport3
Na programu od 02:30
Live Stage 2
arenasport4
Na programu od 03:00
Cagliari - Sampdoria
arenasport5
Na programu od 02:30
Winning Time
Otvori pretragu
KK Crvena zvezda
Košarka
23.09.2021. • 16:29 > 23.09.2021. • 17:49

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE: U prodaji karte za meč sa Splitom

KK Crvena zvezda
(MN Press)
Crveno-beli u petak otvaraju sezonu duelom sa hrvatskim timom u Beogradu

 

Košarkaši Crvene zvezde prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni igraju u petak od 20 časova u hali “Aleksandar Nikolić” (TV Arena Sport 1) protiv ekipe Splita.

Crveno-beli pred ovaj duel prvog kola ABA lige imaju mnogo problema sa povredama igrača, ali bez obzira na sve žele da započnu novu sezonu pobedom.

Ona će biti svakako dobar zamajac za ogromne izazove koji očekuju ekipu Crvene zvezde u narednom periodu, a do pobede u petak uveče svakako će mnogo lakše doći uz podršku sa tribina koja je uvek bila tu kada je bilo važno!

KK Crvena zvezda osim prodaje sezonskih karata, koja se i dalje obavlja na Malom Kalemegdanu, kao i svake sezone pred svaku utakmicu omogućiće svojim pristalicama kupovinu pojedinačnih utakmica.

Ta praksa ostaje ista i pred novu sezonu i utakmicu sa KK Split. Cene pojedinačnih karata za premijernu utakmicu u novoj sezoni će važiti i za sve ostale utakmice ABA lige.

Na tribine (od A do D) ulazi se za 500 dinara, u parter B i parter 4 za 800, VIP ložu 1.800, Plavu ložu 1.500 i Belu ložu za 1.200.

Kao i uvek tu je i mogućnost da ssuret gleda sa jednog od počasnih mesta, a za to je potrebmo izdvojiti nešto više novca. Počasno mesto u drugom redu bočno staje 4.000, a u prvom 8.000 dinara. Ostala počasna mesta u drugom redu koštaju 6.000, a u prvom 12.000 dinara.

Karte za ovu utakmicu prodavaće se na blagajnama hale u petak od 16 časova!

Klub podseća da je i prodaja sezonskih karata i dalje u toku, a svi detalji cene, proces učlanjenja u klub i benefiti, nalaze se na klupskom sajtu.

”Dođite, pozdravite i podržite novi tim Crvene zvezde koji je doživeo brojne promene tokom leta, na premijeri u petak protiv Splita, jer svaki glas se broji i svaki glas nam je važan” stoji na sajtu KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda održao je u sredu zbog predstojeće utakmice i sastanak sa svim organima bezbednosti i svim službama koje su angažovane na organizaciji utakmica koje u vreme pandemije predstavljaju ozbiljan logistički izazov za sve klubove.

Ulazak na utakmicu u petak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus.

Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasnike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani što ranije.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci