Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Vladimir Jovanović
Košarka
13.11.2022. • 12:34

ZVEZDA SE OPROSTILA OD JOVANOVIĆA: Hvala na energiji, trudu i radu

Vladimir Jovanović
(MN PRESS)
Novi trener biće Duško Ivanić

Košarkaški klub Crvena zvezda zvanično se oprostio od Vladimira Jovanovića, koji definitivno više neće biti trener tima. 

On je crveno-bele vodio proteklih četiri meseca, a naslediće ga Duško Ivanović, čija je konferencija i predstavljanje zakazano za sutra od 13 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". Iskusni crnogorski stručnjak će parafirati ugovor do leta 2024. godine.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je klub u nedelju sporazumno okončao saradnju sa dosadašnjim prvim trenerom seniorskog tima Vladimirom Jovanovićem.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Vladimiru Jovanoviću na velikoj energiji, trudu i radu koji je uložio na izuzetno zahtevnom mestu prvog trenera našeg seniorskog tima.

KK Crvena zvezda mts će o narednim koracima ovim povodom, i imenovanju novog prvog trenera obavestiti javnost blagovremeno i u najkraćem mogućem roku.

Konferencija za medije KK Crvena zvezda biće održana u ponedeljak u hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 13 časova", stoji u zvaničnom saopštenju crveno-belih.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci