Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 11:00
Igrani film
arenasport2
Na programu od 11:15
NBA Action
arenasport3
Na programu od 10:15
Shakhtar - Sevilla
arenasport4
Na programu od 10:00
Napredak - Crvena Zvezda
arenasport5
Na programu od 11:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
07.02.2020. - 15:14

KK Partizan ima važnu molbu za navijače pred derbi sezone!

MN Press
Najveći derbi ABA lige igra se u nedelju, kada Partizan dočekuje Budućnost u meču koji može da odluči prvoplasirani tim na kraju ligaškog dela sezone.

Pisali smo vam već da karte idu "kao alva"i da ako se nastavi ovim tempom, može i da "padne" rekord ABA lige po poseti. Ali, Partizan ima jednu važnu molbu za svoje navijače: da se navija sportski i da se pošutuju ostale "vere i nacionalnosti".

"Partizan ovim putem želi da pozove svoje navijače da još jednom pokažu svoju veličinu i istaknu zbog čega je Partizan klub od nacionalnog značaja, ali i klub za koji navija ogroman broj navijača koji žive van Srbije i druge su nacionalnosti.

Bodrite naš tim, dajte igračima vetar u leđa, ali budite svesni da će u nedelju, kao i svakog puta, uz Partizan biti i navijači različite vere i različite nacionalne pripadnosti. Pokažimo zašto te ljude baš ljubav prema košarci i crno-belim bojama ujedinjuje. Pokažimo kako se voli Partizan i kako se uz njega stoji do pobede, ne činivši ništa što klubu može doneti ni najmanju štetu!", naveo je Partizan u saopštenju.

Klub podseća da je ove sezone već morao da izdvoji "veliki novac" za plaćanje kazni Evrokupu i ABA ligi zbog ponašanja "neodgovornih pojedinaca".

"I ovog puta, klub apeluje na sve koji se u nedelju budu našli u Štark Areni da se suzdrže od vređanja po bilo kom osnovu, kao i od ubacivanja predmeta u teren. Umesto toga, budimo svetao primer: Puna Arena i KK Partizan - na ponos svih ljubitelja sporta!", naveli su crno-beli.

Treba reći da je u svim sekcijama Partizana uvek vladao kosmopolitski duh i da se protivnički igrači i navijači ne vređaju na rasnoj i nacionalnoj osnovi, ali su tenzije u regionu porasle nakon usvajanja spornog Zakona o slobodi veroispovesti.

Utakmica Partizan - Budućnost igra se u nedelju od 18 sati.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci