Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:30
Dokumentarni film
arenasport2
Na programu od 09:30
Barcelona - Valencia
arenasport3
Na programu od 08:30
Final 4 2015
arenasport4
Na programu od 08:15
Best of 2017/18
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
07.02.2020. - 16:04

Crvena zvezda i Mo Faje - rastanak!

MN Press
Crveno-beli potvrdili da je krilni centar napustio klub.

KK Crvena zvezda mts obavestio je javnost da je sporazumno raskinuo ugovor sa Mohamedom Fajeom (34 godine, 208 centimetara".

Mo Faje je igrajući celu prošlu, i deo ove sezone, sa klubom sa Malog Kalemedana osvojio tri trofeja, i bio deo aktuelnog takmičarskog sastava koji je nastupao u ABA i Evroligi.

Klub se ovom prilikom zahvalio Fajeu na svemu što je pružio na terenu i van njega kao igrač Crvene zvezde. Takođe, klub je izrazio zadovoljstvo na velikom razumevanju prilikom razgovora da se saradnja okonča na maksimalno i obostrano korektan način.

Mo Faje: "Dragi Zvezdaši, prijatelji. Obraćam Vam se sa pomešanim emocijama. Crvena zvezda mi je u karijeri dala neke nove mogućnosti i priliku,šansu da osvajam trofeje, priliku da igram Evroligu. Pamtiću trofej ABA lige, šampionsku titulu u Srbiji. Zahvaljujem se stručnom štabu, trenerima, ljudima zapolsenim u klubu svima koji su mi olakšali boravak u Crvenoj zvezdi. I naravno želim da se zahvalim navijačima koji su činili da se osećam posebno iz nedelje u nedelju igrajući za klub. Ovo je bilo lepo putovanje novo životno i profesionalno iskustvo i sa velikim žaljenjem se opraštam od svih. Crvenoj zvezdi želim puno sreće u budućnosti i još puno osvojenih trofeja"
 

Faje je posle Derika Brauna i Nemanje Nenadića (KK Mega – pozajmica) treći igrač iz aktuelnog sastava koji je promenio sredinu.

KK Crvena zvezda Deriku i Mohamedu želi puno sreće, zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci