Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Tite
Fudbal
23.11.2022. • 15:48

MORAMO DA SE PRILAGODIMO SRBIJI: Brazilci poštuju "orlove"

Tite
TV Arena Screenshot
Selektora Titea posebno brine napad srpske selekcije

Fudbaleri Brazila su u Katar došli da ostvare san i trijumfuju na Svetskom prvenstvu, a prva ekipa koja im se nalazi na tom putu sutra će biti Srbija (20, TV Arena 1 Premium), a selektor Tite naglašava da respektuje "orlove".

Prema njegovim rečima reč je o vrhunskoj reprezentaciji, koju sa klupe predvodi sjajni Dragan Stojković i njegovi igrači će morati dobro da se pouče kako bi došli do trijumfa koji očekuju.

"Prva utakmica je izuzetno važna, ovo je najveće takmičenje na svetu, sanjamo da budemo pobednici, poštujemo rivale, ali moramo i sebe. Srbija ima mnogo iskustva, ostvarili su u proteklom periodu fenomenalne rezultate i veoma poštujem sve ono što su uradili pod vođstvom Dragana Stojkvića. Moji igrači jesu favoriti, ali to treba da dokažu kad izađu na terenn, jer s eništa osim toga ne računa. Posebno moramo da obratimo pažnju na ofanzivne karakeristike Srbije, što je njihova glavna snaga", izjavio je Tite na konferenciji za medije u Dohi i dodao:

"Neću vam reći sastav, jer ne želim da otkrivam karte, ali imamo različite opcije. Iz iskustva koje imam sa ovim podnevljem dobra je stvar što imamo pet izmena. To nam daje mogućnost da menjamo ritam tokom utakmice. Jasno je da imamo dva ili tri modela igre, izabraćemo onaj koji je najbolju u odnosu na karakteristike koje ima Srbija".

Kapiten Brazila Tijago Silva izjavio je da će njegov tim dati sve od sebe na meču sa Srbijom.

"Osećamo i verujemo u sebe i sve što smo uradili. U dobroj smo situaciji, svi smo zdravi, verujte u nas i budite sigurni da smo spremni da damo sve od sebe. Izvanredna atmosfera, srećni smo kada smo zajedno, imamo sjajan miks iskusnijih i starijih igrača", rekao je Tijago Silva.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci