• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Vulin: "Zvezda je simbol srpstva i zato nije dobrodošla"
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 09.10.2019.
"Crvena zvezda je jedan od simbola srpstva i zato nije dobrodošla gde god da su neprijatelji srpski", izjavio je...

Tanjug/Ministarstvo odbrane Srbije/Darimir Banda

Vulin je novinarima u Beogradu rekao da su Albanci, kada su tražili da budu članovi raznih međunarodnih sportskih organizacija, govorili da to nema veze sa politikom, da je to samo sport, da treba ostaviti priliku njihovoj deci, omladini da se bave sportom i takmiče sa drugima.

"To izgleda važi samo kada su Šiptari u pitanju, kada Srbi hoće da igraju fudbal, da se takmiče, onda je Srbima to zabranjeno i zabranjeno im je policijom, nasiljem. Crvena zvezda je jedan od simbola srpstva i ovo što su Šiptari uradili je dokaz koliko se boje Srba, koliko mrze Srbiju i samim tim koliko mrze Crvenu zvezdu kao jedan od simbola srpstva", istakao je Vulin, prenosi Tanjug.

Dodao je da "Albanci teško da će ikada moći da imaju jednu Crvenu zvezdu i sportski duh kakav imaju Srbi" i istakao da je ovo još jedan dokaz da je laž da Šiptari imaju besu - reč koje se drže bezuslovno.

 "Dali su reči da će sve biti sportski, da je ulaženje u UEFA zbog njihove dece i omladine i sporta, ovim su pokazali da lažu, još jednom su slagali i pokazali su da nemaju besu", zaključio je Vulin.

 

Izvor: MONDO/Jovan Terzić
<< NAZAD