Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:00
Alls Star
arenasport2
Na programu od 00:00
Roma - Barcelona
arenasport3
Na programu od 01:45
Epizoda 03
arenasport4
Na programu od 01:45
Arrigo Sacchi
arenasport5
Na programu od 01:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
19.02.2020. - 10:32

Zvezdan Terzić: Ovog puta - BEZ fotografija!

MONDO/Stefan Stojanović
Generalni direktor Crvene zvezde opet posetio Republiku Srpsku, gde je prošli put zbog fotografije imao krupan problem.

Početkom 2020. godine, Zvezdan Terzić boravio je u Banjaluci na proslavi Dana Republike Srpske i tom prilikom je slikan za stolom za kojim su sedele i vođe navijača Partizana.

Navijači Crvene zvezde su mu to zamerili, pa su Delije na evroligaškoj utakmici u Beogradu skandirale protiv njega. Nedugo potom, on im je uputio izvinjenje zbog te slike.
 

Ovog utorka, Terzić je ponovo bio gost Banjaluke povodom proglašenja najboljeg igrača Republike Srpske, a čim je stigao tamo rekao je - bez fotografija!

"Rekao sam danas kada sam došao u Banjaluku: 'Nemoj da me niko ni sa kim slika, ne znam ko stoji iza toga'", nasmejao se Terzić u interjuu za televiziju "Elta".

"Šalim se, drago mi je što sam u Banjaluci, svestan sam šta znači Zvezda ovom narodu u Republici Srpskoj i ponosan sam što sam dobio priznanje. Što se tiče fotografije, bio je nesporazum koji je prevaziđen, pogotovo zato što je povod tog mog dolaska 9. januara u Banjaluku bio nešto najsvetije, bez obzira na to kome pripadamo - Zvezdi, Partizanu... Bili smo na proslavi Dana Republike Srpske, desila se slučajno ta fotografija i nadam se da tih nesporazuma više neće biti. Nije nam trebala ni ta fotografija, niti ti nesporazumi. Važno je da je sve to prevaziđeno i da se okrenemo budućnosti", dodao je Terzić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci