Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:15
Golden State - Denver
arenasport2
Na programu od 12:00
Sheffield - Arsenal
arenasport3
Na programu od 12:30
Pacos Ferreira - Benfica
arenasport4
Na programu od 12:00
Partizan - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 12:00
The Price of Gold
Otvori pretragu
Lamin Dijara
Fudbal
07.04.2021. • 18:01

(VIDEO) PARTIZANOVI STRANCI ZA POBEDU CRNO-BELIH: Zauvek volimo taj klub

Lamin Dijara
Almami Moreira, Lamin Dijara i Everton Luiz bodre crno-bele

Almami Moreira, Everton Luiz i Lamin Dijara su, uz Brazilce Žuku i Klea, sigurno trojica stranaca koje navijači Partizana najviše vole.

U klubu iz Humske su stavili neizbrisiv trag, a sada su ovoj generaciji crno-belih fudbalera putem TV Arena sport poželeli uspeh u 164. “večitom derbiju“.

- Kad jednom igrate za Partizana, onda taj klub volite zauvek. Derbi je specifična utakmica, mnogo drugačija od svih drugih koje sam igrao tokom karijere, pred koju trener nema mnogo toga da priča igračima jer su svi mnogo motivisani. Partizan na klupi ima sjajnog trenera sa kojim sam imao prilike da sarađujem i nadam se pobedi – rekao je Moreira, a Brazilac Everton je istakao:

Everton

- Derbi je nešto posebno, a u jednom od njih sam dao i svoj najdraži gol u karijeri, a posebno pamtim i onaj kad smo pobedili 3:1. Nikada nije lako igrati derbi, Zvezda je u sjajnoj formi, ali očekujem pobedu.
 

Moreira

Među navijačima Partizana Lamine Dijara ima kultan status, zbog kojeg su mu ispevali i pesmicu, koju je u Razgovoru za TV Arena sport Senegalac čak i otpevao:

- Pratim sve vezano za Partizan, a u kontaktu sam sa Stojkvićem, Markovićem i Ostojićem koji me informišu. Drago mi je da sam među navijačima ostao upamćen, a posle derbija ćemo zajedno otpevati našu pesmu – poručio je Dijara.

Dijara

Poslednje vesti

Poslednji video snimci