Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 03:00
Utah - New Orleans
arenasport2
Na programu od 04:30
Hrvatska - Katar
arenasport3
Na programu od 04:00
Portimonense - Belenenses
arenasport4
Na programu od 04:00
Voluntari - UTA Arad
arenasport5
Na programu od 05:00
Belongs To Us
Otvori pretragu
Fudbal
15.01.2020. • 10:07

Slatke muke Partizana: Sadik je na ceni - cifra raste!

MN Press
Za Umara Sadika stigla ponuda iz Katara vredna 10 miliona evra. Trener Savo Milošević kaže da

/Izveštač MONDA sa priprema Partizana u Antaliji - Vladimir Sukdolak/

Pre nepunih godinu dana bilo je nezamislivo da na adresu Partizana stigne ponuda od 10 miliona evra, a da crno-beli kažu "NE"! Ovog januara u Humskoj je drugačija situacija, na zadovoljstvo uprave i navijača.

Potražnja za fudbalerima Partizana je velika, čini se nikada veća. Na ceni su svi, a pre svega stranci.

U ponedeljak uveče iz Katara je stigla nova, još bogatija ponuda za Umara Sadika. Klub sa Bliskog istoka spreman je da za odličnog nigerijskog napadača plati upravo 10 miliona.

Partizan, međutim, želi više i neće žuriti.

"Zaista deluje suludo da i ja i stručni štab razmišljamo da ne uzmemo 10 miliona za bilo kog igrača. Do nedavno, to je bilo nezamislivo u Partizanu, ali sad je takva situacija", zadovoljan je je Milošević.

Granica, ipak, postoji i o njoj otvoreno govori šef stručnog štaba beogradskog kluba.

"Kažemo da igrači nisu na prodaju, isto tako svi su na prodaju. Ali... Ako dobijemo adekvatnu cenu! Zalagaćemo se da ekipa bude što jača, međutim ne možemo da izbrišemo interes i opstanak kluba. Ako neko od njih ode, imaćemo dovoljno vremena i novca da nadoknadimo taj nedostatak. Platili bismo i mi više za pojačanje", dodaje trener crno-belih.

Partizan je definitivno pomerio standarde na transfer pijaci, o čemu svedoče i brojke. Strahinja Pavlović je prodat Monaku za 10+3 miliona evra, a sada se slična cifra očekuje od Sadika, Filipa Stevanovića...

"Prva stvar koju sam letos potencirao bila je da približimo igru Partizana načinu na koji se igra u Evropi. Utakmicama kroz Ligu Evrope uspeli smo u tome i iz toga proizilazi sve ovo", uveren je Milošević.

Ima primera iz prošlosti da su medijske priče o transferima i višemilionskim ciframa negativno uticale na psihu, a samim tim i na formu igrača. Milošević veruje da sa Sadikom neće biti problema.

"To su već slatke muke. Ne verujem da tu može da bude problema. Razgovaram s njim da tek treba da diže igru i da postoji ogroman prostor za napredak. Ima još veću volju nego po dolasku letos u Sloveniju na pripreme. Izborili smo se sa Strahinjom, a trajalo je čak pet meseci", završio je Savo Milošević i novinare uputio na adresu čelnika kluba kada su u pitanju ponude za igrače Partizana.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci