Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Čukarički - Slovan Bratislava
arenasport2
Na programu od 15:00
Udinese - Atalanta
arenasport4
Na programu od 16:15
PAOK - Larisa
Otvori pretragu
Fudbal
14.01.2021. • 09:51

DRAMA ANDRIJE KALUĐEROVIĆA: Sina (4) udarila struja iz ograde!

MN Press
Nesreća se dogodila kod bake na selu.

Četvorogodišnjeg sina srpskog napadača Andrije Kaluđerovića udarila je struja iz komšijske ograde, dok se igrao kod bake na selu.

Dečak je u teškom stanju pre dva dana prebačen u bolnicu, a lekari se trude da mu spasu povređenu ruku kojom je uhvatio žicu pod strujim naponom. Mališan je bio kod bake u selu, a nesreća se dogodila u trenutku nepažnje, prenosi "Alo".

Kaluđerović se pre dva dana dovodio u vezu sa povratkom u Rad, ali je kazao da to sve zavisi od njegovog sina koji je povređen.

"Nažalost, pre par dana, doživeo sam nesreću sa sinom. Teže je povređen i čeka ga ozbiljan oporavak. Isključivo od toga zavise moji sledeći koraci u karijeri. AKo on ne bude mogao da putuje sa mnom u inostranstvo, neću se vraćati u Litvaniju, već ću ostati sa njim u Srbji", rekao je Kaluđerović bez otkrivanja detalja o kakvoj nesreći se radi.

Navodno je dečak na nekoliko minuta ostao bez nadzora, a zbog jakog strujnog udara ostao je bez svesti, navodi izvor tabloida.

"Lukina baka je bila na svega nekoliko metara od unuka, ali nije uspela da ga sačuva od struje. Nije ni slutila da je njen komšija aktivirao napon niti da postoji ikakav rizik po dete koje se igra na selu. U jednom trenutku se igrala sa unukom, a već u drugom ga je videla na zemlji. Kada je shvatila šta se desilo, već je bilo kasno. Celo selo je čulo njene krike!", navodi anonimni izvor i dodaje da je dečak u jako lošem stanju prevezen u bolnicu.

"Prema poslednjim saznanjima, lekari se i dalje bore za Lukin život. Porodica je očajna i svi se mole Bogu da im sačuva jedinca! Nemaju snage da ikoga krive. Plaču i jecaju nadajući se da će agonija koju prolaze uskoro biti gotova", rekao je poznanik porodice Kaluđerović.

(MONDO/Alo)

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci