Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:30
Classic matches 01
arenasport2
Na programu od 07:30
Juventus - Roma
arenasport3
Na programu od 07:30
07. Epizoda
arenasport4
Na programu od 07:45
Best of 2017/18
arenasport5
Na programu od 07:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
02.06.2020. - 14:58

Prošlog leta otišao iz Zvezde, sada ide iz Fiorentine

MN Press
Aleksa Terzić nije uspeo da se izbori za svoje mesto u timu iz Firence.

Novo leto, nova promena sredine.

Prošle godine je u to vreme rešio da ne produži saradnju sa Crvenom zvezdom i preseli se u Fiorentinu, a izgleda da će ovog leta Aleksa Terzić morati da traži novu destinaciju.

Kako piše italijanska "Republika", mladi levi bek gotovo sigurno napušta "Artemio Franki" u prelaznom roku koji predstoji.

Terzić je prošle godine bio pojačanje Fiorentine vredno 1.700.000 evra, a potpisao je i petogodišnji ugovor sa klubom. Međutim, prva sezona u inostranstvu bila je sve samo ne laka.

Levi bek rođen 1999. godine je upisao samo dva nastupa u ljubičastom dresu, oba u Kupu Italije, a u Seriji A nije dobio priliku da debituje. Kako je Brazilac Dalbert siguran na toj poziciji u startnoj postavi, Terzić će sada morati da potraži mesto gde će imati veću minutažu.

On će u avgustu napuniti 21 godinu, ali "Republika" u ovim navodima ne otkriva koji je plan Fiorentine - da proda Terzića ili ga samo pošalje na pozajmicu.

Da Terzić neće moći da se nada većoj minutaži u Fiorentini ni naredne sezone govori i da "viola" već traži novo pojačanje na mestu levog beka. Najzainteresovaniji su za Rominog Leonarda Spinacolu.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci